חיפוש בפורום ובבלוגים
Latest topics
מי מחובר
בסך הכל ישנם 19 משתמשים מחוברים :: 0 רשומים, 0 חבויים ו -19 אורחים :: 1 Botאין
המספר הרב ביותר של משתמשים מחוברים אי פעם היה 218 בתאריך Mon Nov 04, 2024 1:37 am
לינקים
- osx86heb wiki
- OSX86Heb הבלוג
- הבלוג האנגלי Apple2PC
- insanelymac
- וויקי OSX86
- תפוז-האקינטוש
- Netkas
- פורום האקינטוש
- UpHuck
- Leo4All
- בלוג עצות למק
- מקבלוג עברי
- רייצ'ל מלקטת
- Mac-It
- פורטל המקינטוש הישראלי
- הבלוג iDigital
- תוכנות קוד פתוח למק
- אפליקציות גוגל למק
- everymac
- מקבלוג של גוגל
- iDigital
- אפל
OSX Google- OSX86 Google
- חיפוש Hackintosh
- InterfaceLift תמונות ואייקונים
חיפוש באתרי OSX86
The Banner Exchange
עזרה בהתקנה האקינטוש התקינה במקביל לVISTA
3 posters
האקינטוש ישראלי :: OSX86 :: ההתקנה
עמוד 1 מתוך 2
עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
עזרה בהתקנה האקינטוש התקינה במקביל לVISTA
דבר ראשון,כל הכבוד על הפורום התמיכה הראויה הזה
דבר שני,הורדתי את הדבר הזה והתקנתי את התוכנה שמעולם לא התקנתי ואת התוכנה הראשונה שהייתה היא: לאופרד iAtkos 1.0i שהופץ באתר FXP ובעזרתו הגעתי לכאן.
דבר שלישי,התקנתי מבלי לשאול את מישהו(ככה אני אוהב ללמוד ולעבוד בעצמי וכמובן בעזרת המדריכים)
ונתקלתי בתופעות לוואי קשות ולא צפויות.
וחשבתי שזה יהיה משהו כמו בסגנון התקנת ויסטה המוכרת, אך זה מצריך התקנה המתקדמת, ארוכה, מסובכת ומייגעת ואין תמיכה בעברית(כמובן עד כמה שידוע לי).
אז מחקתי את המחיצה השנייה שבה התקנתי לאופרד וכי כן ויסטה המותקנת כבר במחיצה ראשונה ולאופרד דפק אותה באיתחול ובגדול התייאשתי ואך בסופו של הדבר, הצלחתי להחזיר את ויסטה למצב הקודמת.
והנסיבות שלאופרד לא פעלה כשורה הן:
1. השלמתי כמה צעדים במדריך פוסט התקנת לאופרד ועד הגעתי מבוי הסתום ראשונה: חסר Darwin Bootloader.
2.אז הבנתי בעזרת התגובות בהמשך ויש לדלג בשלבים אם אין כזה(Darwin Bootloader).
3.עד גם הגעתי בציטוט בפוסט:
"אם אתם יודעים מה אתם עושים וזאת לא התקנה ראשונה שלכם אז בחרו במסך זה את האופציות הרצויות עליכם, אם אתם חדשים בנושא האקינטוש או שזו ההתקנה הראשונה שלכם אז כדי ללכת על בטוח (כלומר מערכת שב 99% תעלה ללא בעיות) יש לבחור רק את האופציות שמסומנות בתמונה הזו. שימו לב ביחרו את האופציה EFI Emulation רק אם בחרתם Y בשאלה על ה EFI בשלב ההתקנה של Darwin Bootloader."
והיו כמה חסרים שלא הופיעו בתמונה רשימה בחלון כמוזכר וסימנתי מה שיש בתמונה:
iATKOS v1.0i Main System
System->AppleSMBIOS.kext netkas
לאחר ההתקנה הושלמה,והגעתי לריסט והוצאתי מיד דיסק, ומשום מה איתחול נעצר והציג שגיאה:
missing operating system
ונסיתי להכניס את דיסק בחזרה והפעלתי ריסט וזה עבד שדיסק בפנים והתקנה המשיכה היכן שנעצרה במהלך הריסט, כולמר,להשלמת פרטים שם,איימיל מדינה ובלה בלה...
ולא היה סרטון הפתיחה,מתוך קליפ בתוכנה,ברוכים הבאים....(כלל שנראה דילג או משהו)
והגעתי בסוף בדסקלופ של לאופרד.
וכמה היו תקיעות באחדים של אפקלציות של מק ועשיתי שוב ריסטים כמה פעמים וזה פתר את התקיעות של כגוון פתיחת יישום 'מערכת' 'דסקלופ' ועוד כמה.
והלכתי לפי המדריך בפוסט לשימוש בבעית איתחול "בפרומפט של דארווין רישמו: "s-" בלי הגרשיים ולחצו אנטר"
והגעתי אל לולאה אין סופית וזה לא נעצר ולא זוכר מה כתוב(פה זה נייד לא מותקן כלום ומחשב נייח השני זה מותקן).
וכתוב בפוסט ואני לא בטוח בזה:
"שימו לב: בנסיון הראשון שלי ניסיתי להתקין על גבי iAtkos_v1.0i בעל EFI אך עם ליבה לא מקורית וקיבלתי את המסכי קריסה הבאים:"
נשבר לי מכל זה והחלטתי למחוק את לאופרד בשנימצא מחיצה השנייה.
ואז חלטתי לנטוש ולחכות עד שתציע לי במה להתשמש בדרך הכי טובה שתוכל להציע צעד אחר צעד.
וכמו כן,הייתי מעוניין שויסטה ומק יהיו מותקנים לפי הבחירת הכניסה להפעלה אחרי האיתחול,
וכן,ויסטה יעמוד בראשון באיתחול עם טיימר אם לא לוחצים אנטר ובאשר למק,שיהיה בשנייה במקביל.
וכן לפני הסיום:
מפרט טכני:
לוח האם:
ASUS P5KPL CORE 2 QUAD
CHIPSET INTEL G31 FSB 1333MHZ
HD AUDIO SATA 2 DDR2 800MHZ
מעבד:
INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ TRAY
4MB FSB 1333MHZ LGA775
זיכרון:
KINGSTON DDR2 2GB 800MHZ CL5 PC2-6400 KIT
כרטיס מסך:
SAPPHIRE ATI RADEON HD3650 512MB DDR2 PCI-E
הארדיסק:
W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER
ספק כוח:
JSP-TECH PS-05 450WATT PFC SUPER SILENT + 120MM BLUE LED
FAN
מערכת הפעלה:
Windows Vista Ultimate
תודה
דבר שני,הורדתי את הדבר הזה והתקנתי את התוכנה שמעולם לא התקנתי ואת התוכנה הראשונה שהייתה היא: לאופרד iAtkos 1.0i שהופץ באתר FXP ובעזרתו הגעתי לכאן.
דבר שלישי,התקנתי מבלי לשאול את מישהו(ככה אני אוהב ללמוד ולעבוד בעצמי וכמובן בעזרת המדריכים)
ונתקלתי בתופעות לוואי קשות ולא צפויות.
וחשבתי שזה יהיה משהו כמו בסגנון התקנת ויסטה המוכרת, אך זה מצריך התקנה המתקדמת, ארוכה, מסובכת ומייגעת ואין תמיכה בעברית(כמובן עד כמה שידוע לי).
אז מחקתי את המחיצה השנייה שבה התקנתי לאופרד וכי כן ויסטה המותקנת כבר במחיצה ראשונה ולאופרד דפק אותה באיתחול ובגדול התייאשתי ואך בסופו של הדבר, הצלחתי להחזיר את ויסטה למצב הקודמת.
והנסיבות שלאופרד לא פעלה כשורה הן:
1. השלמתי כמה צעדים במדריך פוסט התקנת לאופרד ועד הגעתי מבוי הסתום ראשונה: חסר Darwin Bootloader.
2.אז הבנתי בעזרת התגובות בהמשך ויש לדלג בשלבים אם אין כזה(Darwin Bootloader).
3.עד גם הגעתי בציטוט בפוסט:
"אם אתם יודעים מה אתם עושים וזאת לא התקנה ראשונה שלכם אז בחרו במסך זה את האופציות הרצויות עליכם, אם אתם חדשים בנושא האקינטוש או שזו ההתקנה הראשונה שלכם אז כדי ללכת על בטוח (כלומר מערכת שב 99% תעלה ללא בעיות) יש לבחור רק את האופציות שמסומנות בתמונה הזו. שימו לב ביחרו את האופציה EFI Emulation רק אם בחרתם Y בשאלה על ה EFI בשלב ההתקנה של Darwin Bootloader."
והיו כמה חסרים שלא הופיעו בתמונה רשימה בחלון כמוזכר וסימנתי מה שיש בתמונה:
iATKOS v1.0i Main System
System->AppleSMBIOS.kext netkas
לאחר ההתקנה הושלמה,והגעתי לריסט והוצאתי מיד דיסק, ומשום מה איתחול נעצר והציג שגיאה:
missing operating system
ונסיתי להכניס את דיסק בחזרה והפעלתי ריסט וזה עבד שדיסק בפנים והתקנה המשיכה היכן שנעצרה במהלך הריסט, כולמר,להשלמת פרטים שם,איימיל מדינה ובלה בלה...
ולא היה סרטון הפתיחה,מתוך קליפ בתוכנה,ברוכים הבאים....(כלל שנראה דילג או משהו)
והגעתי בסוף בדסקלופ של לאופרד.
וכמה היו תקיעות באחדים של אפקלציות של מק ועשיתי שוב ריסטים כמה פעמים וזה פתר את התקיעות של כגוון פתיחת יישום 'מערכת' 'דסקלופ' ועוד כמה.
והלכתי לפי המדריך בפוסט לשימוש בבעית איתחול "בפרומפט של דארווין רישמו: "s-" בלי הגרשיים ולחצו אנטר"
והגעתי אל לולאה אין סופית וזה לא נעצר ולא זוכר מה כתוב(פה זה נייד לא מותקן כלום ומחשב נייח השני זה מותקן).
וכתוב בפוסט ואני לא בטוח בזה:
"שימו לב: בנסיון הראשון שלי ניסיתי להתקין על גבי iAtkos_v1.0i בעל EFI אך עם ליבה לא מקורית וקיבלתי את המסכי קריסה הבאים:"
נשבר לי מכל זה והחלטתי למחוק את לאופרד בשנימצא מחיצה השנייה.
ואז חלטתי לנטוש ולחכות עד שתציע לי במה להתשמש בדרך הכי טובה שתוכל להציע צעד אחר צעד.
וכמו כן,הייתי מעוניין שויסטה ומק יהיו מותקנים לפי הבחירת הכניסה להפעלה אחרי האיתחול,
וכן,ויסטה יעמוד בראשון באיתחול עם טיימר אם לא לוחצים אנטר ובאשר למק,שיהיה בשנייה במקביל.
וכן לפני הסיום:
מפרט טכני:
לוח האם:
ASUS P5KPL CORE 2 QUAD
CHIPSET INTEL G31 FSB 1333MHZ
HD AUDIO SATA 2 DDR2 800MHZ
מעבד:
INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ TRAY
4MB FSB 1333MHZ LGA775
זיכרון:
KINGSTON DDR2 2GB 800MHZ CL5 PC2-6400 KIT
כרטיס מסך:
SAPPHIRE ATI RADEON HD3650 512MB DDR2 PCI-E
הארדיסק:
W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER
ספק כוח:
JSP-TECH PS-05 450WATT PFC SUPER SILENT + 120MM BLUE LED
FAN
מערכת הפעלה:
Windows Vista Ultimate
תודה
DEPP- אח"מ
- מספר הודעות : 260
Registration date : 18.06.08
Re: עזרה בהתקנה האקינטוש התקינה במקביל לVISTA
הי DEPP,
קודם עלי לציין שזה אחד הפוסטים הארוכים שקיבלתי עד כה בפורום, פירטת כל פרט בלי להחסיר דבר מהשתלשלות הארועים, ציינת מה ראית מה עשית מאיפה הורדת, מה החומרה... כל הכבוד על ההשקעה זה באמת עוזר להבין מאיפה אתה בא ולאן אתה צריך להמשיך, למרות שישנה בעיה בעברית, היה קשה להבין משפטים כמו: "וכמה היו תקיעות באחדים של אפקלציות של מק ועשיתי שוב ריסטים" וכדומה אבל התגברתי.
אז אם הספקת לקרוא קצת פוסטים בנושא בבלוג או בפורום (חיפוש זריז של iAtkos) היית מגלה שאני כבר לא ממליץ על הגרסה הזו, היא ישנה ומכילה כמה בעיות, למרות זאת היא ניתנת להתקנה. אם הייתי ממליץ על גרסה אז כמוש ציינתי כמה פעמים כיום Leo4Allv3 final היא הגרסה המועדפת עלי, ויש לה גם עדכון Combo שמעדכן ל 10.5.3, מתקן כמה באגים, מוסיף דרייברים, ו Kernel נוספים. ניתן למצוא מדריך צעד אחר צעד כמו שביקשת כאן.
זה בסדר שלא היה לך Darwin Bootloader בתפריט ההתקנה או שלא היה לך את הסרטון Welcome כי יש התקנות שאין להן את האופציות האלה (גם אם שם הגרסה זהה).
המשפט: missing operating system מגיע כאשר המחשב מנסה לעלות מדיסק שאינו מכיל מערכת הפעלה, כלומר אם יש לך מספר דיסקים במחשב או דיסק אחד עם מספר מחיצות עליו (Partition), או כמה דיסקים עם כמה מחיצות על כל אחד מהם וכולי, והמחשב במקום לעלות מדיסק ראשון מחיצה שניה, החליט משום מה לעלות (למשל) מדיסק שני מחיצה שלישית, רק שלא מותקנת שם מערכת ההפעלה. אפשר לתקן את זה ע"י הוראה למחשב מאותו רגע לעלות מדיסק מסויים וממחיצה מסויימת, לתהליך זה קוראים סימון המחיצה (Partition Flag) הסבר כיצד ניתן לעשות את זה אפשר למצוא כאן, או כאן, וישנה בעיה אחרת שעלולה לקרות אשר הופכת את הדיסק לחסר חלק שמאפשר boot ואז ניתן לבצע את התיקון הזה, בכל המקרים האלו תצטרך לעלות ממצב Single User וההסבר לאיך עושים את זה נמצא כאן.
לגבי איך לדאוג שגם וויסטה וגם לאופרד יעבדו, זה תהליך שעדיין לא תרגמתי, אם אנגלית היא לא מחסום בשבילך אז יש פוסט שפירסמתי בנושא כאן ואם בכל זאת חשוב לך עברית אז יש הסבר כללי על רגל אחת בפורום כאן.
לגבי החומרה, יש לך חומרה מרשימה, אבל הבעיה העיקרית שלך היא לוח האם, לפי חיפוש במנוע החיפוש ל OSX86 רואים הרבה אנשים שמדווחים שפשוט לא ניתן להתקין על המחשב הזה לאופרד, לא ממש הצלחת לעקוב אם ההתקנה שהצלחת היתה על המחשב הזה או על הנייד, אבל אם הצלחת להתקין על המחשב הזה עם לוח האם ASUS P5KPL אז אתה נמצא במקום הרבה יותר טוב משאר העולם, מצאתי אחד או שניים שטענו שהצליחו להתקין עליו Kalyway, תנסה גרסאות עד שתמצא אחת שתתאים לך, תתחיל ב Leo4Allv3 כמו שציינתי רוב הסיכויים שהיא תצליח לך.
מקווה שזה עוזר, תודיע כאן איך מתקדם, ותוסיף את החומרה לחתימה שלך, כך כשאתכתב איתך אדע בדיוק מה יש לך.
שי.
קודם עלי לציין שזה אחד הפוסטים הארוכים שקיבלתי עד כה בפורום, פירטת כל פרט בלי להחסיר דבר מהשתלשלות הארועים, ציינת מה ראית מה עשית מאיפה הורדת, מה החומרה... כל הכבוד על ההשקעה זה באמת עוזר להבין מאיפה אתה בא ולאן אתה צריך להמשיך, למרות שישנה בעיה בעברית, היה קשה להבין משפטים כמו: "וכמה היו תקיעות באחדים של אפקלציות של מק ועשיתי שוב ריסטים" וכדומה אבל התגברתי.
אז אם הספקת לקרוא קצת פוסטים בנושא בבלוג או בפורום (חיפוש זריז של iAtkos) היית מגלה שאני כבר לא ממליץ על הגרסה הזו, היא ישנה ומכילה כמה בעיות, למרות זאת היא ניתנת להתקנה. אם הייתי ממליץ על גרסה אז כמוש ציינתי כמה פעמים כיום Leo4Allv3 final היא הגרסה המועדפת עלי, ויש לה גם עדכון Combo שמעדכן ל 10.5.3, מתקן כמה באגים, מוסיף דרייברים, ו Kernel נוספים. ניתן למצוא מדריך צעד אחר צעד כמו שביקשת כאן.
זה בסדר שלא היה לך Darwin Bootloader בתפריט ההתקנה או שלא היה לך את הסרטון Welcome כי יש התקנות שאין להן את האופציות האלה (גם אם שם הגרסה זהה).
המשפט: missing operating system מגיע כאשר המחשב מנסה לעלות מדיסק שאינו מכיל מערכת הפעלה, כלומר אם יש לך מספר דיסקים במחשב או דיסק אחד עם מספר מחיצות עליו (Partition), או כמה דיסקים עם כמה מחיצות על כל אחד מהם וכולי, והמחשב במקום לעלות מדיסק ראשון מחיצה שניה, החליט משום מה לעלות (למשל) מדיסק שני מחיצה שלישית, רק שלא מותקנת שם מערכת ההפעלה. אפשר לתקן את זה ע"י הוראה למחשב מאותו רגע לעלות מדיסק מסויים וממחיצה מסויימת, לתהליך זה קוראים סימון המחיצה (Partition Flag) הסבר כיצד ניתן לעשות את זה אפשר למצוא כאן, או כאן, וישנה בעיה אחרת שעלולה לקרות אשר הופכת את הדיסק לחסר חלק שמאפשר boot ואז ניתן לבצע את התיקון הזה, בכל המקרים האלו תצטרך לעלות ממצב Single User וההסבר לאיך עושים את זה נמצא כאן.
לגבי איך לדאוג שגם וויסטה וגם לאופרד יעבדו, זה תהליך שעדיין לא תרגמתי, אם אנגלית היא לא מחסום בשבילך אז יש פוסט שפירסמתי בנושא כאן ואם בכל זאת חשוב לך עברית אז יש הסבר כללי על רגל אחת בפורום כאן.
לגבי החומרה, יש לך חומרה מרשימה, אבל הבעיה העיקרית שלך היא לוח האם, לפי חיפוש במנוע החיפוש ל OSX86 רואים הרבה אנשים שמדווחים שפשוט לא ניתן להתקין על המחשב הזה לאופרד, לא ממש הצלחת לעקוב אם ההתקנה שהצלחת היתה על המחשב הזה או על הנייד, אבל אם הצלחת להתקין על המחשב הזה עם לוח האם ASUS P5KPL אז אתה נמצא במקום הרבה יותר טוב משאר העולם, מצאתי אחד או שניים שטענו שהצליחו להתקין עליו Kalyway, תנסה גרסאות עד שתמצא אחת שתתאים לך, תתחיל ב Leo4Allv3 כמו שציינתי רוב הסיכויים שהיא תצליח לך.
מקווה שזה עוזר, תודיע כאן איך מתקדם, ותוסיף את החומרה לחתימה שלך, כך כשאתכתב איתך אדע בדיוק מה יש לך.
שי.
תודה רבה לך, שי.
אוקי,בנתיים לפני שאני מתחיל במסע חיפוש הורדת Leo4Allv3 final ברשת,
ושאלה,אולי במקרה ישנה עברית מלאה?(הלוואי אם יש וכי חיפשתי אם קיימת כזה..)
או ידוע לך במקרה הזה?
וכמו כן,ראיתי שקיימת גרסת SL (לא חוקי) באחד האשכול איפשהו כאן בפורום... ולא יודע אם יש בה עברית וראיתי בה שיש אופציית תרגומים ששוקל 1.7 גיגה.
האם ניתן להשיג במימשק עברית?
הייתי מעדיף בעברית כלל אם אפשר כמו בויסטה שיש לי בעברית מלאה ואני נהנה ממנה וכמו כן הייתי רוצה שיהיה גם במק וזה מאוד יעשה לי חיים קלים.
והסיבה שאני רוצה להתקין את המק,היא מאוד תומכת בתוכנות אדובי שאני מרבה להתשמש כגוון פוטושופ,אפטר אפקטס,פריימיר ועוד....
המטרת העיקרי שלי היא עבודות גארפיקות ועריכות וידאו מבית אדובי.
ואגב,בדקתי באיימיל אם קיבלתי תגובה ולא קיבלתי ואז לא וויתרתי ונכנסתי לאתר הזה למצוא את המצב וכן הגבת ולא הבנתי למה לא נשלח ולא נורא ועיקר שהגבת והסברת מצוין.
והרבה תודות
בברכה,
מישראל.
עריכה ועדכון: דוא"ל אכן הגיעה בשלב המאוחרת.
נראה לי שזה בסדר,לבנתיים.
אוקי,בנתיים לפני שאני מתחיל במסע חיפוש הורדת Leo4Allv3 final ברשת,
ושאלה,אולי במקרה ישנה עברית מלאה?(הלוואי אם יש וכי חיפשתי אם קיימת כזה..)
או ידוע לך במקרה הזה?
וכמו כן,ראיתי שקיימת גרסת SL (לא חוקי) באחד האשכול איפשהו כאן בפורום... ולא יודע אם יש בה עברית וראיתי בה שיש אופציית תרגומים ששוקל 1.7 גיגה.
האם ניתן להשיג במימשק עברית?
הייתי מעדיף בעברית כלל אם אפשר כמו בויסטה שיש לי בעברית מלאה ואני נהנה ממנה וכמו כן הייתי רוצה שיהיה גם במק וזה מאוד יעשה לי חיים קלים.
והסיבה שאני רוצה להתקין את המק,היא מאוד תומכת בתוכנות אדובי שאני מרבה להתשמש כגוון פוטושופ,אפטר אפקטס,פריימיר ועוד....
המטרת העיקרי שלי היא עבודות גארפיקות ועריכות וידאו מבית אדובי.
ואגב,בדקתי באיימיל אם קיבלתי תגובה ולא קיבלתי ואז לא וויתרתי ונכנסתי לאתר הזה למצוא את המצב וכן הגבת ולא הבנתי למה לא נשלח ולא נורא ועיקר שהגבת והסברת מצוין.
והרבה תודות
בברכה,
מישראל.
עריכה ועדכון: דוא"ל אכן הגיעה בשלב המאוחרת.
נראה לי שזה בסדר,לבנתיים.
DEPP- אח"מ
הי ישראל/DEPP,
לא מצאתי מייל ממך, אבל מספר אנשים פנו אלי מהבלוג בשאלות וביקשתי מהם לפתוח שאלות כאן, יכול להיות שאחד מהם הוא אתה? לא משנה ממש,
בכל אופן לגבי עברית, יש תמיכה מלאה באפשרות לקרוא עברית ותוכנות בעברית, נותן גם לכתוב עברית בתמיכה מלאה.
iDigital (היבואן הרשמי שמביא מוצרי אפל לארץ) הבטיח לשחרר גרסת לאופרד עם ממשק עברי מזמן, בפסח אפילו הציג לי אחד מאנשי המכירות שלהם את הממשק ואיך שהוא נראה וזה היה מדהים, עברית מלאה ממש כמו בימי ידע החשוכים, אבל מאז שום דבר לא זז, מבאס, הם הבטיחו שזה יהיה זמין להורדה מהאתר שלהם, ואני בודק אותו מידי פעם ולא רואה חדש.
הבעיות בעברית מתחילות כשאתה בפוטושופ למשל ומנסה לכתוב על התמונה בעברית, אז במקרה הטוב יוצא הפוך, ובמקרה הגרוע לא נראה בכלל, אותו כנ"ל למשל במצגות של keynote (אני מת על keynote), אבל זה משתפר עם הזמן,
ה SL היא גרסה אמיתית למק אמיתי ולא האקינטוש לכן אין מה להוריד אותה כעת, ולא ברור אם היא תכיל ממשק עברי טבעי מהקופסא.
שי.
לא מצאתי מייל ממך, אבל מספר אנשים פנו אלי מהבלוג בשאלות וביקשתי מהם לפתוח שאלות כאן, יכול להיות שאחד מהם הוא אתה? לא משנה ממש,
בכל אופן לגבי עברית, יש תמיכה מלאה באפשרות לקרוא עברית ותוכנות בעברית, נותן גם לכתוב עברית בתמיכה מלאה.
iDigital (היבואן הרשמי שמביא מוצרי אפל לארץ) הבטיח לשחרר גרסת לאופרד עם ממשק עברי מזמן, בפסח אפילו הציג לי אחד מאנשי המכירות שלהם את הממשק ואיך שהוא נראה וזה היה מדהים, עברית מלאה ממש כמו בימי ידע החשוכים, אבל מאז שום דבר לא זז, מבאס, הם הבטיחו שזה יהיה זמין להורדה מהאתר שלהם, ואני בודק אותו מידי פעם ולא רואה חדש.
הבעיות בעברית מתחילות כשאתה בפוטושופ למשל ומנסה לכתוב על התמונה בעברית, אז במקרה הטוב יוצא הפוך, ובמקרה הגרוע לא נראה בכלל, אותו כנ"ל למשל במצגות של keynote (אני מת על keynote), אבל זה משתפר עם הזמן,
ה SL היא גרסה אמיתית למק אמיתי ולא האקינטוש לכן אין מה להוריד אותה כעת, ולא ברור אם היא תכיל ממשק עברי טבעי מהקופסא.
שי.
בקשר למייל,לא שלחתי לך.
בקשר לקריאה וכתיבה עברית במק או בתוכנה אחרת מבית אדובי,כן במקרה הזה,כבר ידוע לי.
מה שהיתכוונתי למימשק של מק בעברית,וציינת והבהרת את זה והתאכזבתי קצת.
אני מאוד מקווה שיוציאו את המימשק בעברית כמה שיותר מהר.
אני מתחיל לחפש כעת בהורדת גירסת לאופרד כמו ששאמרת.
שוב תודה ועזרת לי מאוד, לבנתיים.
ואעדכן אותך בההמשך.
יישר כוח!
מישראל.
בקשר לקריאה וכתיבה עברית במק או בתוכנה אחרת מבית אדובי,כן במקרה הזה,כבר ידוע לי.
מה שהיתכוונתי למימשק של מק בעברית,וציינת והבהרת את זה והתאכזבתי קצת.
אני מאוד מקווה שיוציאו את המימשק בעברית כמה שיותר מהר.
אני מתחיל לחפש כעת בהורדת גירסת לאופרד כמו ששאמרת.
שוב תודה ועזרת לי מאוד, לבנתיים.
ואעדכן אותך בההמשך.
יישר כוח!
מישראל.
DEPP- אח"מ
אוקיי מצאתי לינק להורדה בעברית של iDigital בעזרת משתמש בפורום של Mac-it (לא ידעתי שהיא זמינה לכולם, בזמנו אמרו לי שזה רק לחברי ביטא), אבל תודות לדני אפשר להוריד את ההתקנה שממירה את לאופרד לעברית מכאן אבל הוא הוסיף (ועוד כמה בפורום), שהסיבה ש iDigital לא משחררת גירסה היא כי יש עם זה המון בעיות וזה הורס את מערכת ההפעלה, לכן חשוב לגבות, ולהיות בטוחים שרוצים עברית עד כדי כך.
אני יתחיל לעבוד על זה בזמני הפנוי ואבדוק מה ניתן לעשות ללא קוד המקור, וכמה ניתן לייצב את זה, אני יהיה בקשר עם מומחי InsanelyMac ואודיע לכם בהמשך.
שי.
אני יתחיל לעבוד על זה בזמני הפנוי ואבדוק מה ניתן לעשות ללא קוד המקור, וכמה ניתן לייצב את זה, אני יהיה בקשר עם מומחי InsanelyMac ואודיע לכם בהמשך.
שי.
הרבה תודות לך!!!!
הבאת את התקווה גדולה למי שחלם על זה.
כבר הורדתי קובץ למחשב שהבאת.
ויש לי בשורה טובה להודיע שהלאופרד Leo4Allv3 final הסתיימה בבוקר במהירות השיא תוך 6 שעות ובמכווץ היא שוקלת 3.38GB, אחרי שפתחתי את המכווץ, ולדהמתי שהיא באמת שוקלת 4.7GB!!
זה בדיוק יכול להכניס לDVD שמכילה 4.7GB לצריבה.
אני מתחיל בההכנה תהליך הצריבה ומעניין מה יש בגודל הענקי הזה.
גם זה ככה אצלך בגודל העצום הזה?
אז קובץ עברית שהבאת יכול לעבוד עם מק שהורדתי?
ואיך אפשר בדיוק להתקין את הקובץ שהבאת?
אני מקווה שהכל יעבוד כמו שצריך.
יש לי במילה אחת לומר לך,כל הכבוד לך!
בברכה,
מישראל
הבאת את התקווה גדולה למי שחלם על זה.
כבר הורדתי קובץ למחשב שהבאת.
ויש לי בשורה טובה להודיע שהלאופרד Leo4Allv3 final הסתיימה בבוקר במהירות השיא תוך 6 שעות ובמכווץ היא שוקלת 3.38GB, אחרי שפתחתי את המכווץ, ולדהמתי שהיא באמת שוקלת 4.7GB!!
זה בדיוק יכול להכניס לDVD שמכילה 4.7GB לצריבה.
אני מתחיל בההכנה תהליך הצריבה ומעניין מה יש בגודל הענקי הזה.
גם זה ככה אצלך בגודל העצום הזה?
אז קובץ עברית שהבאת יכול לעבוד עם מק שהורדתי?
ואיך אפשר בדיוק להתקין את הקובץ שהבאת?
אני מקווה שהכל יעבוד כמו שצריך.
יש לי במילה אחת לומר לך,כל הכבוד לך!
בברכה,
מישראל
DEPP- אח"מ
צרבתי בהצלחה לאחר כל הסיבוכים כמה שעות בגלל אין מספיק שטח פנוי בהרדיסק בנייד, לאחר הצריבה הושלמה, ואני רואה בתוית בדיסק שנקראת
Leopard-10.5.2-AMD-EFI
אם זאת הגירסה נכונה?
ואם תוכל לענות גם לגבי הודעה מעליי...
תודה
ישראל.
Leopard-10.5.2-AMD-EFI
אם זאת הגירסה נכונה?
ואם תוכל לענות גם לגבי הודעה מעליי...
תודה
ישראל.
DEPP- אח"מ
הי ישראל,
כן הגודל הזה הוא גודל סביר שמגיעים רוב הגרסאות הפרוצות של מק (יש קטנות יותר), הם מקטינים אותה מ 6G ע"י הסרת רכיבים לא הכרחיים שאפשר להוריד לבד (כמו iLife, משחקים וכולי), הדיוידי יכיל מערכת הפעלה למק על PC, הגרסה שהורדת היא המילה האחרונה בשוק היא מגיעה בגרסת העדכון 10.5.2 (חוץ מעדכון ל 10.5.3),
הלינק שנתנתי הוא תוספת למק לאחר שתשלים התקנה והוא יהפוך את המערכת לעברית (לגרסאות 10.5.2) וניסיתי אותו והוא עובד נהדר, למרות שיש כמה בפורום של MacIt שזה גורם להרבה בעיות (עוד לא ניתקלתי), לי יש עברית, אנגלית שיטוט חופשי באתרים בעלי שפות שונות, keynote, office, iPhoto, iDVD, iChat תלת מיימד, משחקים וכדומה (ללא בעיות למרות האזהרות).
תתחיל בהתקנה אני מניח שהדר עוד ארוכה עד שזה יהיה מושלם, אבל אתה על הדרך הנכונה,
שי.
כן הגודל הזה הוא גודל סביר שמגיעים רוב הגרסאות הפרוצות של מק (יש קטנות יותר), הם מקטינים אותה מ 6G ע"י הסרת רכיבים לא הכרחיים שאפשר להוריד לבד (כמו iLife, משחקים וכולי), הדיוידי יכיל מערכת הפעלה למק על PC, הגרסה שהורדת היא המילה האחרונה בשוק היא מגיעה בגרסת העדכון 10.5.2 (חוץ מעדכון ל 10.5.3),
הלינק שנתנתי הוא תוספת למק לאחר שתשלים התקנה והוא יהפוך את המערכת לעברית (לגרסאות 10.5.2) וניסיתי אותו והוא עובד נהדר, למרות שיש כמה בפורום של MacIt שזה גורם להרבה בעיות (עוד לא ניתקלתי), לי יש עברית, אנגלית שיטוט חופשי באתרים בעלי שפות שונות, keynote, office, iPhoto, iDVD, iChat תלת מיימד, משחקים וכדומה (ללא בעיות למרות האזהרות).
תתחיל בהתקנה אני מניח שהדר עוד ארוכה עד שזה יהיה מושלם, אבל אתה על הדרך הנכונה,
שי.
נערך לאחרונה על-ידי shaybc בתאריך Mon Jun 23, 2008 3:03 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
אוי תודה רבה,חכיתי לתגובה ממך.
ראיתי מן הסתם באשכול על שאלות נפוצות וייתכן
Leopard-10.5.2-AMD-EFI הוא עבור רק לבעל מעבד AMD בלבד או משהו?
וכן לפני זה,חששתי להתקין אותה ועדיין לא התקנתי וכי מחשב שלי מבוסס מעבד אינטל טהורה
ולכן חשבתי בראש מה לעשות,ולקחתי פסק-זמן, קראתי בשאלות נפוצות עבור הגירסאות למעבד אינטל, אז הלכתי לחפש שוב הורדה ברשת,ומצאתי בגירסה הזאת
Leo4allv3final מתוך גירסת
leo4all v3 universal install DVD 10.5.2 sse2-3 boards.sega.com
ובעוד 3 שעות היא מסתיימת בהורדה.
היא תומכת במעבדי אינטל ואמד.
אז לפי הדעתך מה עדיפה אחד משניהם?(לצערי רב זה קצת מסובך מדי בשבילי איך להתאים בדיוק לפי המפרט שלי).
תודה רבה
ראיתי מן הסתם באשכול על שאלות נפוצות וייתכן
Leopard-10.5.2-AMD-EFI הוא עבור רק לבעל מעבד AMD בלבד או משהו?
וכן לפני זה,חששתי להתקין אותה ועדיין לא התקנתי וכי מחשב שלי מבוסס מעבד אינטל טהורה
ולכן חשבתי בראש מה לעשות,ולקחתי פסק-זמן, קראתי בשאלות נפוצות עבור הגירסאות למעבד אינטל, אז הלכתי לחפש שוב הורדה ברשת,ומצאתי בגירסה הזאת
Leo4allv3final מתוך גירסת
leo4all v3 universal install DVD 10.5.2 sse2-3 boards.sega.com
ובעוד 3 שעות היא מסתיימת בהורדה.
היא תומכת במעבדי אינטל ואמד.
אז לפי הדעתך מה עדיפה אחד משניהם?(לצערי רב זה קצת מסובך מדי בשבילי איך להתאים בדיוק לפי המפרט שלי).
תודה רבה
DEPP- אח"מ
תראה אין פה חוק, אבל אני אישית מעדיף את Leo4All הגרסה השניה שהורדת, רוב הסיכויים שהיא תתאים יותר והיא חדשה יותר, אין לך ממה לחשוש מכסימום מנסים להתקין את השניה, ואם לא עובד מורידים את הבאה בתור, להרוס היא לא יכולה, ומה שתומך ב AMD יתמוך גם באינטל
אוקי,מוזר לאחר שהורדה הסתיימה וצריבה, ראיתי שם תווית דיסק שזה אותו דבר בדיוק
Leopard-10.5.2-AMD-EFI
ומן סתם,יש לי כבר 2 גירסאות וכנראה שאלו אותו דבר.
אז אני יתחיל להתקין אותה ואני כבר יעדכן את התוצאות המצב.
ואעקוב לפי ההוראתיך שכתבת לי.
לבנתיים.
Leopard-10.5.2-AMD-EFI
ומן סתם,יש לי כבר 2 גירסאות וכנראה שאלו אותו דבר.
אז אני יתחיל להתקין אותה ואני כבר יעדכן את התוצאות המצב.
ואעקוב לפי ההוראתיך שכתבת לי.
לבנתיים.
DEPP- אח"מ
עידכון:בשורות לא טובות
אחרי כל הצעדים עברו בהצלחה עד שהגעתי לריסט ולא לחצתי כלום על מקש כלשהו וזה מה שנתן לי כזה:
https://i.servimg.com/u/f49/12/59/09/96/15141510.jpg
והנחתי שזה באה עם הבעיה כרטיס firewire(כי אני מיתשמש בה לשם עברת קטעי מצלמת וידאו).
ואז נסיתי להוציא את הכרטיס firewire וזה מה שקיבלתי:
https://i.servimg.com/u/f49/12/59/09/96/15141511.jpg
ונסיתי ללחוץ מקש של התקנה אחרי איתחול(כמו כן שזה קרה בגרסת iATKOS_v1.0i הקודמת) אך ללא הועיל(וזה מה שמחזיר להתקנה מהתחלה).
זה מרגיז ואיך אפשר לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת?
לא אמנתי בעצמי שלא אצליח....
עוד משהו ששכחתי גם:
בהתחלה לפני התקנה קלדתי: rdisk1 שמק נימצאת במחיצה שניה וזה מראה את התוצאה:
https://i.servimg.com/u/f49/12/59/09/96/15141512.jpg
אז נראה לי משהו שטעיתי,אז נסיתי להקליד rdisk0 והתוצאות בדיוק כמו בתמונה בפוסט וסומנה בכוכבית במספר 2 שברשימה וקלדתי שוב את פקודות החוזרת (ליתר הביטחון) וזה הצליח כמו בתמונה בפוסט שלך.
אחרי כל הצעדים עברו בהצלחה עד שהגעתי לריסט ולא לחצתי כלום על מקש כלשהו וזה מה שנתן לי כזה:
https://i.servimg.com/u/f49/12/59/09/96/15141510.jpg
והנחתי שזה באה עם הבעיה כרטיס firewire(כי אני מיתשמש בה לשם עברת קטעי מצלמת וידאו).
ואז נסיתי להוציא את הכרטיס firewire וזה מה שקיבלתי:
https://i.servimg.com/u/f49/12/59/09/96/15141511.jpg
ונסיתי ללחוץ מקש של התקנה אחרי איתחול(כמו כן שזה קרה בגרסת iATKOS_v1.0i הקודמת) אך ללא הועיל(וזה מה שמחזיר להתקנה מהתחלה).
זה מרגיז ואיך אפשר לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת?
לא אמנתי בעצמי שלא אצליח....
עוד משהו ששכחתי גם:
בהתחלה לפני התקנה קלדתי: rdisk1 שמק נימצאת במחיצה שניה וזה מראה את התוצאה:
https://i.servimg.com/u/f49/12/59/09/96/15141512.jpg
אז נראה לי משהו שטעיתי,אז נסיתי להקליד rdisk0 והתוצאות בדיוק כמו בתמונה בפוסט וסומנה בכוכבית במספר 2 שברשימה וקלדתי שוב את פקודות החוזרת (ליתר הביטחון) וזה הצליח כמו בתמונה בפוסט שלך.
DEPP- אח"מ
פשוט לא יכולתי לחכות,חיפשתי פורום והצלחתי לעלות את המק בעזרת פקודת rd=disk0s2 ומק עולה כעת.(אבל לא הגעתי אל מקשים כמו בתמונה ללחוץ שיפט אלא הגעתי ל Welcome ובה רשימת מדינות)
אני ממשיך מכאן ונקווה שיהיה בסדר(לא יודע אם צפויה לי היתקלות בההמשך)...
עריכה: שיחקתי וכלום לא הולך לי
אני ממשיך מכאן ונקווה שיהיה בסדר(לא יודע אם צפויה לי היתקלות בההמשך)...
עריכה: שיחקתי וכלום לא הולך לי
DEPP- אח"מ
מה זאת אומרת שיחקתי וכלום לא קורה לי?
אם תחפש בפורום ובבלוג תגלה שהדרך לטפל ב Still Waiting for root Device היא להקליד בדארווין פרומפט את הפקודה: rd=diskXsY ולהחליף את X ו Y במספרים המתאימים (הכונן הקשיח שלך והמחיצה), הסבר מפורט כאן.
מה המצב שהגעת אליו? ומה אתה רואה?
עריכה: אחרי עבודה מאומצת עם DEPP גילינו שהבעיה שלו היא עליה מדיוידי IDE עם דרייברים שתומכים בבקר IDE אבל כונן קשיח של SATA ובלאופרד כאשר מערבבים את השניים תמיד זה מתכון ל: Still Waiting for root Device
אני עוד מחפש פתרון להפעלת השתיים ביחד.
אם תחפש בפורום ובבלוג תגלה שהדרך לטפל ב Still Waiting for root Device היא להקליד בדארווין פרומפט את הפקודה: rd=diskXsY ולהחליף את X ו Y במספרים המתאימים (הכונן הקשיח שלך והמחיצה), הסבר מפורט כאן.
מה המצב שהגעת אליו? ומה אתה רואה?
עריכה: אחרי עבודה מאומצת עם DEPP גילינו שהבעיה שלו היא עליה מדיוידי IDE עם דרייברים שתומכים בבקר IDE אבל כונן קשיח של SATA ובלאופרד כאשר מערבבים את השניים תמיד זה מתכון ל: Still Waiting for root Device
אני עוד מחפש פתרון להפעלת השתיים ביחד.
נערך לאחרונה על-ידי shaybc בתאריך Fri Jun 27, 2008 1:05 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
עברתי את זה כבר וציינתי שלא הולך לי כלום.
באיתחול ללא דיסק התקנה,מראה לי שגיאת מחיצה.
שיחזרתי בוט של מק,ערכתי את ערך בקובץ com.apple.Boot.plist ועוד...
לשם כדי לפתור את הבעיות.
ולא הולך כלום ואני תקוע.
אני לא יודע מה יש בלאגן במק הכרגע.
אעדיף לפרמט שוב ולעשות התקנה חדשה.
אעצור את המקום שאתקל את הבעיה,
ונראה מה תוכל לפתור את הבעיה עד שזה יעבוד.
באיתחול ללא דיסק התקנה,מראה לי שגיאת מחיצה.
שיחזרתי בוט של מק,ערכתי את ערך בקובץ com.apple.Boot.plist ועוד...
לשם כדי לפתור את הבעיות.
ולא הולך כלום ואני תקוע.
אני לא יודע מה יש בלאגן במק הכרגע.
אעדיף לפרמט שוב ולעשות התקנה חדשה.
אעצור את המקום שאתקל את הבעיה,
ונראה מה תוכל לפתור את הבעיה עד שזה יעבוד.
DEPP- אח"מ
עשיתי התקנה חדשה והייתי זהיר צעד אחר צעד,והרבה קפדה.
אחרי איתחול התקנה שהסתיימה,ומצב הודעת Still waiting for root device נשאר,
אז עשיתי פקודה בפרומפט rd=disk0s2 וזה נכנס לקטע התקנה שעדיין לא הסתיימה,וסיימתי והגעתי כבר לדסקלופ.
והלכתי אל קובץ וערכתי את ערך בקובץ com.apple.Boot.plist
ככה:
ושוב הלכתי אל קובץ וערכתי:
אז שוב הלכתי אל קובץ וערכתי:
ושוב הגעתי לStill waiting for root device
אז הבאתי כמה שיותר פרטים ברורים:
https://i.servimg.com/u/f49/12/59/09/96/15141513.jpg
מקווה שלא חסרתי את פרטים
אז מה עכשיו?
אחרי איתחול התקנה שהסתיימה,ומצב הודעת Still waiting for root device נשאר,
אז עשיתי פקודה בפרומפט rd=disk0s2 וזה נכנס לקטע התקנה שעדיין לא הסתיימה,וסיימתי והגעתי כבר לדסקלופ.
והלכתי אל קובץ וערכתי את ערך בקובץ com.apple.Boot.plist
ככה:
- קוד:
<key>Kernel Flags rd=disk0</key>
<string>-v</string>
- קוד:
<key>Kernel Flags rd=disk0s2</key>
<string>-v</string>
אז שוב הלכתי אל קובץ וערכתי:
- קוד:
<key>Kernel Flags</key>
<string>-v rd=disk0s2</string>
ושוב הגעתי לStill waiting for root device
- קוד:
<key>Kernel Flags</key>
<string>-v cpus=1 rd=disk0s2</string>
אז הבאתי כמה שיותר פרטים ברורים:
https://i.servimg.com/u/f49/12/59/09/96/15141513.jpg
מקווה שלא חסרתי את פרטים
אז מה עכשיו?
DEPP- אח"מ
אוקיי, מצויין ששלחת את התמונה, כל הכבוד, זה עזר מאוד להבין את הבעיה.
אתה בחרת בשלב ההתקנה לפרמט את הכונן 4.4G של לאופרד ל: Apple Partition Scheme, שזה נועד רק למק PPC, ולא להאקינטוש, תקרא את הפוסט הזה שממש במקרה כתבתי היום, ותתקין מחדש, תחלק למחיצות ותבחר Partition Scheme מסוג Master Boot Recored,
מקווה שזה יפתור את הבעיה, אל תשכח לכתוב אם עבד או לא
אתה בחרת בשלב ההתקנה לפרמט את הכונן 4.4G של לאופרד ל: Apple Partition Scheme, שזה נועד רק למק PPC, ולא להאקינטוש, תקרא את הפוסט הזה שממש במקרה כתבתי היום, ותתקין מחדש, תחלק למחיצות ותבחר Partition Scheme מסוג Master Boot Recored,
מקווה שזה יפתור את הבעיה, אל תשכח לכתוב אם עבד או לא
הגעתי אל התקנה דיסק מהבוט והגעתי אל Disk Utility ובחרתי מחיצה MAC למחוק שוב(כמו שאמרת לי "תתקין מחדש" וזה מבאס)
ואז במחיצה של MAC אין לי תפריט Partition ולא הבנתי
אז עברתי סמן לכונן ראשי 465GB,כולמר כולל ויסטה מותקן ושאר שתי מחיצות ויש את תפריט Partition.
אז לחצתי ועשיתי Partition רק למחיצה של MAC עד שהציגה הודעת אזהרה,זה ימחק את כל התכולת ויסטה ושאר 2 מחיצות?
אז בחרתי לבטל.
מה קורה פה?!
אני לא רוצה שויסטה ימחק לצמיתות!
יש לי רק הרדיסק אחד ויחיד במחשב.
וכבר פירמתי את מחיצה של MAC ומחיצה כרגע ריקה וזו הפעם שלישית.
מה עושים עכשיו?
ואז במחיצה של MAC אין לי תפריט Partition ולא הבנתי
אז עברתי סמן לכונן ראשי 465GB,כולמר כולל ויסטה מותקן ושאר שתי מחיצות ויש את תפריט Partition.
אז לחצתי ועשיתי Partition רק למחיצה של MAC עד שהציגה הודעת אזהרה,זה ימחק את כל התכולת ויסטה ושאר 2 מחיצות?
אז בחרתי לבטל.
מה קורה פה?!
אני לא רוצה שויסטה ימחק לצמיתות!
יש לי רק הרדיסק אחד ויחיד במחשב.
וכבר פירמתי את מחיצה של MAC ומחיצה כרגע ריקה וזו הפעם שלישית.
מה עושים עכשיו?
DEPP- אח"מ
אוקיי,
אז קודם כל אם יש לך כונן אחד ועליו מותקן גם וויסטה וגם מק אז אל תפרמט כי זה ימחק לך את וויסטה, שנית, אם יש לך וויסטה אז יש לך MBR שזה מתאים, ולכן לפי התמונה זה באמת יכול להיות רק: disk0s2, החלק שכתבת בקובץ (האחרון התחתון ביותר) הוא המבנה הנכון, אז זה אמור לעבוד.
האם אתה משאיר את הדיוידי התקנה בתוך הכונן?
אם לא, אז תעלה את האקינטוש שלך ללא הדיוידי (תכתוב rd=disk0s2 בדארווין פרומפט) וכמו שצילמת את התמונה תצלם אותה שוב ללא הדיוידי, בנוסף תשלח אלי למייל את כל הקובץ, כנראה שמשהו שם לא טוב (אולי איז רווח או תו לא חוקי)
אז קודם כל אם יש לך כונן אחד ועליו מותקן גם וויסטה וגם מק אז אל תפרמט כי זה ימחק לך את וויסטה, שנית, אם יש לך וויסטה אז יש לך MBR שזה מתאים, ולכן לפי התמונה זה באמת יכול להיות רק: disk0s2, החלק שכתבת בקובץ (האחרון התחתון ביותר) הוא המבנה הנכון, אז זה אמור לעבוד.
האם אתה משאיר את הדיוידי התקנה בתוך הכונן?
אם לא, אז תעלה את האקינטוש שלך ללא הדיוידי (תכתוב rd=disk0s2 בדארווין פרומפט) וכמו שצילמת את התמונה תצלם אותה שוב ללא הדיוידי, בנוסף תשלח אלי למייל את כל הקובץ, כנראה שמשהו שם לא טוב (אולי איז רווח או תו לא חוקי)
אני אישית חייב להצליח להעלות את המק וזה לא ייתכן שהיא לא עולה למרות שהדיסק כבר בחוץ.
מחכה לפתרונות,לבנתיים.
מחכה לפתרונות,לבנתיים.
DEPP- אח"מ
תסלח לי, שי.. מה קורה עם זה? אני תקוע עם הסיפור הזה כבר הרבה זמן....
אני מאוד מעריך שאתה עובד קשה ועוזר לכולם וזה מראה עד כמה אתה טוב בדברים כאלו.
אבל קצת מאמץ מצדך לפתור לי את הבעיה כי הראדיסק SATA נותרה עם הסימן השאלה....
ואני לא יודע מה אני יעשה עם האקינטוש התקועה במחיצה השנייה
ושנית,לא רוולנטי לעניין,האם אני יתקין ויסטה עם מק במקבילה בהרדיסק בעל IDE 20GB ואת הארדיסק השנייה בעל SATA 500GB יהיה ריקה לאיחסון, כולמר,להקצות אותה לשתי מחיצות עבור 250GB לויסטה מסוג פורמט NTFS ו250GB למק מסוג פורמט +HFS.
ואת 20GB יוחלק ל2 מחיצות של המערכות הפעלה ויסטה ומק.
זה רעיון טוב או גרוע?
או שיש לך רעיון טוב כלשהו?
אני מאוד מעריך שאתה עובד קשה ועוזר לכולם וזה מראה עד כמה אתה טוב בדברים כאלו.
אבל קצת מאמץ מצדך לפתור לי את הבעיה כי הראדיסק SATA נותרה עם הסימן השאלה....
ואני לא יודע מה אני יעשה עם האקינטוש התקועה במחיצה השנייה
ושנית,לא רוולנטי לעניין,האם אני יתקין ויסטה עם מק במקבילה בהרדיסק בעל IDE 20GB ואת הארדיסק השנייה בעל SATA 500GB יהיה ריקה לאיחסון, כולמר,להקצות אותה לשתי מחיצות עבור 250GB לויסטה מסוג פורמט NTFS ו250GB למק מסוג פורמט +HFS.
ואת 20GB יוחלק ל2 מחיצות של המערכות הפעלה ויסטה ומק.
זה רעיון טוב או גרוע?
או שיש לך רעיון טוב כלשהו?
DEPP- אח"מ
הי DEPP,
לגבי חלוקה למחיצות - רעיון טוב שכונן אחד יחזיק את מערכות ההפעלה ושניתן לעלות ממנו,
והשני את המידע, וכל אחד יחולק לשניים גם המידע וגם מערכות ההפעלה כדי שיהיה חלונות וויסטה, הבעיה היא שנראה לי ש 10G לכל מערכת הפעה זה מעט מאוד בייחוד לוויסטה.
לגבי החלק השני, מתי אני יוכל לפתור לך את זה, אני מקווה שעד ספטמבר יהיה לי זמן להתקין מחדש על מחשב כזה שיש לי בבית (עם כונן SATA ו IDE) ואני יתעד כל צעד כדי שתוכל לעשות את זה גם אתה.
לגבי חלוקה למחיצות - רעיון טוב שכונן אחד יחזיק את מערכות ההפעלה ושניתן לעלות ממנו,
והשני את המידע, וכל אחד יחולק לשניים גם המידע וגם מערכות ההפעלה כדי שיהיה חלונות וויסטה, הבעיה היא שנראה לי ש 10G לכל מערכת הפעה זה מעט מאוד בייחוד לוויסטה.
לגבי החלק השני, מתי אני יוכל לפתור לך את זה, אני מקווה שעד ספטמבר יהיה לי זמן להתקין מחדש על מחשב כזה שיש לי בבית (עם כונן SATA ו IDE) ואני יתעד כל צעד כדי שתוכל לעשות את זה גם אתה.
ספטמבר?!אנו כרגע בחודש יולי, זה בעוד חודשיים וזה רחוק מדי כל כך!
ואני חייב לעבוד עם התוכנות שמחכות לי הרבה זמן ונראה לי שאוותר כרגע עד אז.
מה עם הראדיסק 40GB(אין לי,אנסה להשיג) יכול להספיק לשתי מערכות הפעלה המקבילות?
(במקום 20GB)
ואני חייב לעבוד עם התוכנות שמחכות לי הרבה זמן ונראה לי שאוותר כרגע עד אז.
מה עם הראדיסק 40GB(אין לי,אנסה להשיג) יכול להספיק לשתי מערכות הפעלה המקבילות?
(במקום 20GB)
DEPP- אח"מ
תראה אני ינסה יותר מוקדם יותר, אבל לא מבטיח כלום, אבל לא ברור לי למה אתה לא יכול להמשיך לעבוד כמו שאתה עכשיו? בגלל שהדיסק קטן?
עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
האקינטוש ישראלי :: OSX86 :: ההתקנה
עמוד 1 מתוך 2