חיפוש בפורום ובבלוגים
Latest topics
מי מחובר
בסך הכל ישנם 43 משתמשים מחוברים :: 0 רשומים, 0 חבויים ו -43 אורחים :: 1 Botאין
המספר הרב ביותר של משתמשים מחוברים אי פעם היה 218 בתאריך Mon Nov 04, 2024 1:37 am
לינקים
- osx86heb wiki
- OSX86Heb הבלוג
- הבלוג האנגלי Apple2PC
- insanelymac
- וויקי OSX86
- תפוז-האקינטוש
- Netkas
- פורום האקינטוש
- UpHuck
- Leo4All
- בלוג עצות למק
- מקבלוג עברי
- רייצ'ל מלקטת
- Mac-It
- פורטל המקינטוש הישראלי
- הבלוג iDigital
- תוכנות קוד פתוח למק
- אפליקציות גוגל למק
- everymac
- מקבלוג של גוגל
- iDigital
- אפל
OSX Google- OSX86 Google
- חיפוש Hackintosh
- InterfaceLift תמונות ואייקונים
חיפוש באתרי OSX86
The Banner Exchange
האינטרנט לא עובד לאחר התקנה של לאופרד |צריך עזרה|
3 posters
האקינטוש ישראלי :: OSX86 :: דרייברים
עמוד 1 מתוך 1
האינטרנט לא עובד לאחר התקנה של לאופרד |צריך עזרה|
היי,יש לי פיסי שהתקנתי עליו ליאופארד 10.5.2
עכשיו הכל בסדר עולה יפה,רק הבעיה שאני לא יודע להגדיר אינטרנט,יש לי מודם ראוטר tnn siemess sl2-141
באיקפי הוא היה מתחבר אוטומתי , ופה לא...
איך אני מגדיר?
אני כותב מהפלאפון בגלל זה קצת לא ברור (הרי אין אינטרנטיש רק אלחוטי)
נ.ב יש מעבד תמלילים בעברית למק?פשוט זה דחוף לעבודה.....האינטרנט והמעבד תמלילים.....
עכשיו הכל בסדר עולה יפה,רק הבעיה שאני לא יודע להגדיר אינטרנט,יש לי מודם ראוטר tnn siemess sl2-141
באיקפי הוא היה מתחבר אוטומתי , ופה לא...
איך אני מגדיר?
אני כותב מהפלאפון בגלל זה קצת לא ברור (הרי אין אינטרנטיש רק אלחוטי)
נ.ב יש מעבד תמלילים בעברית למק?פשוט זה דחוף לעבודה.....האינטרנט והמעבד תמלילים.....
גל1010- טוראי
- מספר הודעות : 23
Registration date : 15.10.08
Re: האינטרנט לא עובד לאחר התקנה של לאופרד |צריך עזרה|
רגע הגישה לאינטרנט היא אלחוטית או קווית?
האם הגדרתה את כתובת ה- default gateway בתהליך ההתקנה של הלאופרד?
והאם אתה משתמש באינטרנט בכבלים או adsl?
ברגע שיהיה לך אינטרנט תוריד את openoffice בגירסה החדשה 3, פירסמתי בפורום תוכנות קישור ישיר להורדה. אם לא יהיה לך אינטרנט תשתמש ב- TextEdit או ב- TextMate שנימצאים בתקיית התוכנות.
ערכתי לך את הכותרת מפני שהיא אינה מספקת מידע על הבעיה שלך בצורה מספקת. להבא ספק יותר מידע בכותרת לגבי נושא התוכן ולא מילת מפתח אינטרנט.
תודה.
האם הגדרתה את כתובת ה- default gateway בתהליך ההתקנה של הלאופרד?
והאם אתה משתמש באינטרנט בכבלים או adsl?
ברגע שיהיה לך אינטרנט תוריד את openoffice בגירסה החדשה 3, פירסמתי בפורום תוכנות קישור ישיר להורדה. אם לא יהיה לך אינטרנט תשתמש ב- TextEdit או ב- TextMate שנימצאים בתקיית התוכנות.
ערכתי לך את הכותרת מפני שהיא אינה מספקת מידע על הבעיה שלך בצורה מספקת. להבא ספק יותר מידע בכותרת לגבי נושא התוכן ולא מילת מפתח אינטרנט.
תודה.
נערך לאחרונה על-ידי Moshe בתאריך Thu Oct 16, 2008 12:48 am, סך-הכל נערך פעם אחת
Moshe- כתב
- מספר הודעות : 1139
הפצה OSX86 שאני משתמש : Leo4AllV3
עברתי למק בתאריך : 25/09/2008
Registration date : 11.08.08
קודם כל אנט ממש מצטער על הכותרת אני מהפךאפון ואני לא יכול לעשות את הקווים,סימני פיסוק יש רק פסיק ונקודה,ולאבור לאנגלית זה קשה.
המודם עצמו אלחוטי אבל אני מתחבר בקוי .....
במהלך ההתקנה אני דילגתי על השלב הזה
אני מתחבר דרך adsl
המודם עצמו אלחוטי אבל אני מתחבר בקוי .....
במהלך ההתקנה אני דילגתי על השלב הזה
אני מתחבר דרך adsl
גל1010- טוראי
אם הראוטר מתחבר אוטומטית, אתה צריך לוודא שהתקנת את הדרייבר לכרטיס הרשת שלך.
מכיוון שלא פירטת מידע על המחשב, יהיה קשה לעזור לך בזה.
אם ביצעת את זה, אתה אמור לאפשר לו להגדיר IP
אני לא מומחה בתחום, אבל אולי אם תבחר DHCP
זה יקל עליך...
מכיוון שלא פירטת מידע על המחשב, יהיה קשה לעזור לך בזה.
אם ביצעת את זה, אתה אמור לאפשר לו להגדיר IP
אני לא מומחה בתחום, אבל אולי אם תבחר DHCP
זה יקל עליך...
kkffiirr- סמל
- מספר הודעות : 65
הפצה OSX86 שאני משתמש : Iatkos S3V2
עברתי למק בתאריך : אלול תשס"ח
Registration date : 21.09.08
איפה לבחור dhcp?
שאני מתקין וינדוס יש לי אינטרנט ישר בלי להתקין שום דרייבר ולכן אני לא יודע מה סוג הכרטס.
אני גם לאיכול להוריד תוכנות שמזהות כי אין ינטרנט,וזה לא מזהה
usbUSB
אם אני יתקין וידווס בפרללס זה יעבוד? אם כן איך עושים אתזה? ישלי דיסק של וינדוס.
שאני מתקין וינדוס יש לי אינטרנט ישר בלי להתקין שום דרייבר ולכן אני לא יודע מה סוג הכרטס.
אני גם לאיכול להוריד תוכנות שמזהות כי אין ינטרנט,וזה לא מזהה
usbUSB
אם אני יתקין וידווס בפרללס זה יעבוד? אם כן איך עושים אתזה? ישלי דיסק של וינדוס.
גל1010- טוראי
בוקר טוב גל,
אני יתחיל בשאלה,
כאשר אתה ניכנס ל- system preferences ומשם ל- network האם אתה רואה חיבור כלשהוא שמסומן בעיגול ירוק?
עכשיו כדי להגדיר את הרשת שלך, אכן קבע שימוש בשיטת ה- DHCP ואם הוא מבקש ממך להכניס default gateway תידע שזה ה- ip הראשי של הראוטר. כדי לשנות את ההגדרות האלו כנס לאותו המקום שהזכרתי למעלה - מאפייני המערכת ומשם לבחור ב"רשת"
בשאלה האחרונה שלך הזכרתה את הפרללס. השיטה להתקנת ווינדוס היא באמצעות מכונה ווירטואלית שמדמה מערכת מחשב נוספת, אך אינה תחליף! זאת אומרת שתוכנה מסתמכת על דרייברים קיימים שכבר קיימים במאק ואין אפשרות להתקין לאחר מכן על הווינדוס.
מקווה שמשהו מזה עזר לך,
אם תוכל להעלות תמונה של מצב הרשת שלך זה יעזור לנו לראות אולי באיזה מצב אתה נימצא.
אני יתחיל בשאלה,
כאשר אתה ניכנס ל- system preferences ומשם ל- network האם אתה רואה חיבור כלשהוא שמסומן בעיגול ירוק?
עכשיו כדי להגדיר את הרשת שלך, אכן קבע שימוש בשיטת ה- DHCP ואם הוא מבקש ממך להכניס default gateway תידע שזה ה- ip הראשי של הראוטר. כדי לשנות את ההגדרות האלו כנס לאותו המקום שהזכרתי למעלה - מאפייני המערכת ומשם לבחור ב"רשת"
בשאלה האחרונה שלך הזכרתה את הפרללס. השיטה להתקנת ווינדוס היא באמצעות מכונה ווירטואלית שמדמה מערכת מחשב נוספת, אך אינה תחליף! זאת אומרת שתוכנה מסתמכת על דרייברים קיימים שכבר קיימים במאק ואין אפשרות להתקין לאחר מכן על הווינדוס.
מקווה שמשהו מזה עזר לך,
אם תוכל להעלות תמונה של מצב הרשת שלך זה יעזור לנו לראות אולי באיזה מצב אתה נימצא.
Moshe- כתב
כלום לא בירוק......
נכל אדום , יש למעלה לוקיישן ,בצד שתי רשתות אדומות ,באמצע קונפיגריישן ,מספר טלפון שם משתמש וסיסמא טיפה יותר למטה אדבנשיד וממש למטה אסיסנט מי,שלוחצים ע יש כמה אפשריות ואז מגיעים לחלון של הרשת, ויש אשרות ללחוץ רק על I use a telephone modem ואי אפשר ללחוץ על האפשרות הנכונה
אין לי אפרות לשלוח תמונה
נכל אדום , יש למעלה לוקיישן ,בצד שתי רשתות אדומות ,באמצע קונפיגריישן ,מספר טלפון שם משתמש וסיסמא טיפה יותר למטה אדבנשיד וממש למטה אסיסנט מי,שלוחצים ע יש כמה אפשריות ואז מגיעים לחלון של הרשת, ויש אשרות ללחוץ רק על I use a telephone modem ואי אפשר ללחוץ על האפשרות הנכונה
אין לי אפרות לשלוח תמונה
גל1010- טוראי
כפי שאני מבין ממה שאתה אומר, יש צורך בהתקנת דרייבר לתמיכה בכרטיס הרשת שלך.
דבר ראשון אני ממליץ לך לקחת הארדיסק אחר, להוציא את הקיים, ולהתקין עליו ווינדוס שתוכל לגשת לאינטרנט דרך המחשב בכדי להוריד אולי דרייברים ולקבל מידע על כרטיס הרשת שלך.
שיטה נוספת לגלות איזה כרטיס רשת יש לך. אם זהו כרטיס רשת מובנה על הלוח, אז יש צורך בשם הלוח כדי שנוכל לגלות את כרטיס הרשת. אם הכרטיס הוא חיצוני פשוט כבה את המחשב ושלוף את הכרטיס מהמחשב ותסתכל על השם של חברה והדגם שם.
דבר ראשון אני ממליץ לך לקחת הארדיסק אחר, להוציא את הקיים, ולהתקין עליו ווינדוס שתוכל לגשת לאינטרנט דרך המחשב בכדי להוריד אולי דרייברים ולקבל מידע על כרטיס הרשת שלך.
שיטה נוספת לגלות איזה כרטיס רשת יש לך. אם זהו כרטיס רשת מובנה על הלוח, אז יש צורך בשם הלוח כדי שנוכל לגלות את כרטיס הרשת. אם הכרטיס הוא חיצוני פשוט כבה את המחשב ושלוף את הכרטיס מהמחשב ותסתכל על השם של חברה והדגם שם.
Moshe- כתב
אז למה בוינדוס זה לבד? גם ישר אחרי פירמוט?
גל1010- טוראי
פשוט מאוד,
apple אף פעם לא תמכה בחומרה שהיא לא בקו הייצור שלה! וגם היא לא מתכוונת להתחיל.
מקירוסופט לעומת זאת, כן תתמוך במרבית הדרייברים הנפוצים כי זה משמעות ה- PC שאפשר להכניס איזה חומרה שרוצים למחשב שלנו.
מקווה שהתשובה מספקת אותך.
apple אף פעם לא תמכה בחומרה שהיא לא בקו הייצור שלה! וגם היא לא מתכוונת להתחיל.
מקירוסופט לעומת זאת, כן תתמוך במרבית הדרייברים הנפוצים כי זה משמעות ה- PC שאפשר להכניס איזה חומרה שרוצים למחשב שלנו.
מקווה שהתשובה מספקת אותך.
Moshe- כתב
במידה ואני קונה מחשב חדש,איזה כרטיסנ רשת צריך דזה יפעל?
גל1010- טוראי
במידה ואתה קונה מחשב חדש יש לחשוב על כל החומרה שאתה קונה שתתאים למאק, אם זה תלוי במעבד, לוח אם, כרטיס מסך, כרטיס קול, כרטיס רשת וכו'
בשלושת האתרים האלו תוכל לראות אילו חומרה כן ניבדקה ותומכת במאק.
http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.2
http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL
http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.2/Desktops
אני מאמין שאפשר ליפתור את הבעיה שלך, פשוט אתה צריך לספק את המידע הנכון.
בשלושת האתרים האלו תוכל לראות אילו חומרה כן ניבדקה ותומכת במאק.
http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.2
http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL
http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.2/Desktops
אני מאמין שאפשר ליפתור את הבעיה שלך, פשוט אתה צריך לספק את המידע הנכון.
Moshe- כתב
התקנתי windows,
עכשיו אני יכול לכתוב נורמלי ....
תראה:
יש לי במחשב כרגע :
c-כונן עם כל המידע
e כונן ריק
f הכונן של מערכת ההפעלה
אני יכול להתקין על e (כונן ריק) מקינטוש, ואז לבחור? אם לא אז איך אני עושה את זה?
נ.ב איך אני יודע מ xp איזה כרטיס רשת יש לי?איך אני יעיבר אותו למק?
עכשיו אני יכול לכתוב נורמלי ....
תראה:
יש לי במחשב כרגע :
c-כונן עם כל המידע
e כונן ריק
f הכונן של מערכת ההפעלה
אני יכול להתקין על e (כונן ריק) מקינטוש, ואז לבחור? אם לא אז איך אני עושה את זה?
נ.ב איך אני יודע מ xp איזה כרטיס רשת יש לי?איך אני יעיבר אותו למק?
גל1010- טוראי
אממ בגלל שאני פחות מבין ב- multi boot היה עדיף להתקין את הווינדוס על הארדיסק אחר. בכל מיקרה אני יבדוק תכף מה אפשר לעשות, אני מאמין שיש כבר תשובות לכך בפורום המיועד.
כדי לקבל את שם כרטיס הרשת שלך גש אל,
לחצן ימני על "המחשב שלי" בחר במאפיינים.
תבחר בלשונית חומרה, ושם לחץ על כפתור "מנהל ההתקנים.
לאחר מכן יפתח לך חלון עם כל החומרה שיש במחשב שלך ופשוט תחפש את כרטיס הרשת ושם תמצא את הדגם.
כדי לקבל את שם כרטיס הרשת שלך גש אל,
לחצן ימני על "המחשב שלי" בחר במאפיינים.
תבחר בלשונית חומרה, ושם לחץ על כפתור "מנהל ההתקנים.
לאחר מכן יפתח לך חלון עם כל החומרה שיש במחשב שלך ופשוט תחפש את כרטיס הרשת ושם תמצא את הדגם.
Moshe- כתב
זה מה שכתוב לי :
IBM 10/100 EtherJET PCI Management Adapter
איך אני מוצא דרייבר למקינטוש? הרי ב xp כמו שאמרתי הוא מזהה לבד ולכן אין לי דיסק של זה....
ואיך אני מעיבר אותו למקינטוש? (המק לא מזההה התקני USB כנראה בגלל דרייבר גם-עכשיו זה לא בגלל מה שאני מחבר-חיברתי אליו את האייפון של החברה עצמה והוא לא
זיהה)
אם אני מעתיק את החומרה מהאתר של אפל של אחד מהמחשבים,ווקונה מחשב זהה למעט מEFI , זה יעבוד ללא כל צורך בדרייברים שאני צריך להתקין?
אם אני מתקין על 2 הארד דיסקים חיצוניים , על אחד WIN ועל השני MAC אני יכול לבחור? ע"י איזה ממשק?
תודה רבה!
נ.ב איפה אני יכול למצוא מפרט חומרה הדומה למק חוץ מ EFI ?כי באתר של אפל אין כרטיס קול,רשת , וכאלה
IBM 10/100 EtherJET PCI Management Adapter
איך אני מוצא דרייבר למקינטוש? הרי ב xp כמו שאמרתי הוא מזהה לבד ולכן אין לי דיסק של זה....
ואיך אני מעיבר אותו למקינטוש? (המק לא מזההה התקני USB כנראה בגלל דרייבר גם-עכשיו זה לא בגלל מה שאני מחבר-חיברתי אליו את האייפון של החברה עצמה והוא לא
זיהה)
אם אני מעתיק את החומרה מהאתר של אפל של אחד מהמחשבים,ווקונה מחשב זהה למעט מEFI , זה יעבוד ללא כל צורך בדרייברים שאני צריך להתקין?
אם אני מתקין על 2 הארד דיסקים חיצוניים , על אחד WIN ועל השני MAC אני יכול לבחור? ע"י איזה ממשק?
תודה רבה!
נ.ב איפה אני יכול למצוא מפרט חומרה הדומה למק חוץ מ EFI ?כי באתר של אפל אין כרטיס קול,רשת , וכאלה
גל1010- טוראי
גל1010- טוראי
אוקיי בוא נתמקד בתיקון חיבור ה- usb שלך.
תוריד את התוכנה הזאת מפה
http://forum.insanelymac.com/index.php?act=attach&type=post&id=30858
הסיבה שכניראה גורמת לאי תקינות ה- usb היא מכיוון שהדרייבר IOUSBMassStorage.kext לא עולה.
התוכנה הקטנה הזאת שתוריד, היא פשוט מעלה באופן אוטומטי את הדרייבר שציינתי ומפעילה את חיבור ה- usb.
הסבר קצר:
תפעיל את התוכנה ואילו שני המצבים שיכולים לקרות:
1. אם התוכנה עלתה לשנייה ואז ניסגרה בצורה אוטומטית - הדרייבר כבר פועל וכניראה שצריך להחליף את הדרייבר.
2. התוכנה עולה ותבקש סיסמא - התוכנה זיהתה שהדרייבר לא עובד.
חזור לדווח אם זה עזר לך.
והנה עוד תיקון שמצאתי. קודם כל תוריד את התוכנה מפה
http://www.mediafire.com/download.php?3ntigkflwrh
והעתקתי פשוט את מה שרשום באתר. או שפשוט תיכנס ללינק הבא
http://www.insanelymac.com/lofiversion/index.php/t95789-300.html
Just to let you guys all know that I am making a newer and better installer again smile.gif
========================================================
Everyone Should Understand This Before Attempting What USB issue you are having
Because some of you have both issues... 1) USB 2.0 (high speed controller) not recognized
2) USB devices do not mount!
in 1) your devices will mount and work, but very slow, due to High Speed Bus is not working
in 2) your devices will not mount at all, or will mount only if it is plugged at start up
Read for more details...
Issue 1: USB 2.0 Controller is not recognized... (To confirm the issue check System Profiler's USB section, High Speed Bus should be missing!)
Cause 1: This is a bios issue and the way apple reads usb controller from bios... As a result, USB2.0 Controller ownership cannot be taken from bios
Fix 1: Fixing this involves installing a pcgenusb patch force-take ownership from bios...
How the fix is Done: This is done through patching the source in IOUSBFamily.kext/Contents/Plugins/AppleUSBEHCI.kext... by adding force lines into it... Currently there are two fixes for this for Leo. a-) Earlier version of AppleUSBEHCI.kext is patched and name is replaced with PGENUSBEHCI.kext (meaning you should see PCGENUSBEHCI instead of AppleUSBEHCI, inside plugins folder of IOUSBFamily) b-) Latest ?? version of AppleUSBEHCI is patched but name is unchanged! So it should look as original... If you have Both PCGENUSBEHCI and AppleUSBEHCI in the plugins, it means you are doing something wrong... One must go depending on which patched you are using... My suggestion is that if both there, remove appleusbehci, or completely replace iousbfamily with the one i ve given to you in a link before...
Issue 2: USB Devices Do not mount... (To confirm the issue, you have to check both kernel version, and system.kext versions, if they are not same, you have the issue)
Cause 2: This issue is related to system files compatibility with eachother for security, performance and stability reasons.. As said, mistmatched kernel and system.kext is the cause.
Fix 2: Fixing this is very easy, use either my usb mount fix in the second post (check kernel/system.kext version correctly, and unselect iousbfamily in your case bcoz you already have usb controller issue... or you can use the 10.5.3 or 10.5.4 updaters, and use only kernel section and unselect everything else!
How the fix is Done: Fix is done very simply replacing the kernel or system.kext to correct version... my suggestion is to match system.kext to kernel version.
Both of these issues are always being confused for eachother... Very simple 2 step check is key to finding answer...
Check system profiler's USB section, if High Speed Bus is missing, your main issue is Bios related, if you are lucky, pcgenusb patch or the iousbfamily totaly patched, from the link i gave u, should fix the first step of the problem... Understand that fixing USB 2.0 Controller recognition doesnt mean you fixed the mount issue... Mount issue is not LUCK related smile.gif , second step is by checking the version of the kernel and system.kext version and replacing correct versions of files..
תוריד את התוכנה הזאת מפה
http://forum.insanelymac.com/index.php?act=attach&type=post&id=30858
הסיבה שכניראה גורמת לאי תקינות ה- usb היא מכיוון שהדרייבר IOUSBMassStorage.kext לא עולה.
התוכנה הקטנה הזאת שתוריד, היא פשוט מעלה באופן אוטומטי את הדרייבר שציינתי ומפעילה את חיבור ה- usb.
הסבר קצר:
תפעיל את התוכנה ואילו שני המצבים שיכולים לקרות:
1. אם התוכנה עלתה לשנייה ואז ניסגרה בצורה אוטומטית - הדרייבר כבר פועל וכניראה שצריך להחליף את הדרייבר.
2. התוכנה עולה ותבקש סיסמא - התוכנה זיהתה שהדרייבר לא עובד.
חזור לדווח אם זה עזר לך.
והנה עוד תיקון שמצאתי. קודם כל תוריד את התוכנה מפה
http://www.mediafire.com/download.php?3ntigkflwrh
והעתקתי פשוט את מה שרשום באתר. או שפשוט תיכנס ללינק הבא
http://www.insanelymac.com/lofiversion/index.php/t95789-300.html
Just to let you guys all know that I am making a newer and better installer again smile.gif
Everyone Should Understand This Before Attempting What USB issue you are having
Because some of you have both issues... 1) USB 2.0 (high speed controller) not recognized
2) USB devices do not mount!
in 1) your devices will mount and work, but very slow, due to High Speed Bus is not working
in 2) your devices will not mount at all, or will mount only if it is plugged at start up
Read for more details...
Issue 1: USB 2.0 Controller is not recognized... (To confirm the issue check System Profiler's USB section, High Speed Bus should be missing!)
Cause 1: This is a bios issue and the way apple reads usb controller from bios... As a result, USB2.0 Controller ownership cannot be taken from bios
Fix 1: Fixing this involves installing a pcgenusb patch force-take ownership from bios...
How the fix is Done: This is done through patching the source in IOUSBFamily.kext/Contents/Plugins/AppleUSBEHCI.kext... by adding force lines into it... Currently there are two fixes for this for Leo. a-) Earlier version of AppleUSBEHCI.kext is patched and name is replaced with PGENUSBEHCI.kext (meaning you should see PCGENUSBEHCI instead of AppleUSBEHCI, inside plugins folder of IOUSBFamily) b-) Latest ?? version of AppleUSBEHCI is patched but name is unchanged! So it should look as original... If you have Both PCGENUSBEHCI and AppleUSBEHCI in the plugins, it means you are doing something wrong... One must go depending on which patched you are using... My suggestion is that if both there, remove appleusbehci, or completely replace iousbfamily with the one i ve given to you in a link before...
Issue 2: USB Devices Do not mount... (To confirm the issue, you have to check both kernel version, and system.kext versions, if they are not same, you have the issue)
Cause 2: This issue is related to system files compatibility with eachother for security, performance and stability reasons.. As said, mistmatched kernel and system.kext is the cause.
Fix 2: Fixing this is very easy, use either my usb mount fix in the second post (check kernel/system.kext version correctly, and unselect iousbfamily in your case bcoz you already have usb controller issue... or you can use the 10.5.3 or 10.5.4 updaters, and use only kernel section and unselect everything else!
How the fix is Done: Fix is done very simply replacing the kernel or system.kext to correct version... my suggestion is to match system.kext to kernel version.
Both of these issues are always being confused for eachother... Very simple 2 step check is key to finding answer...
Check system profiler's USB section, if High Speed Bus is missing, your main issue is Bios related, if you are lucky, pcgenusb patch or the iousbfamily totaly patched, from the link i gave u, should fix the first step of the problem... Understand that fixing USB 2.0 Controller recognition doesnt mean you fixed the mount issue... Mount issue is not LUCK related smile.gif , second step is by checking the version of the kernel and system.kext version and replacing correct versions of files..
נערך לאחרונה על-ידי Moshe בתאריך Thu Oct 23, 2008 8:28 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים
Moshe- כתב
לגבי תאימות חומרתית ובחירת החומרה הנכונה תיכנס ללינק הבא ותעיין.
http://osx86heb.blogspot.com/2008/06/psystar.html
http://osx86heb.blogspot.com/2008/06/psystar.html
Moshe- כתב
לגבי כרטיס הרשת לא מצאתי שום מידע על דרייבר קיים. לכן כניראה תצטרך להחליף את כרטיס הרשת.
Moshe- כתב
האקינטוש ישראלי :: OSX86 :: דרייברים
עמוד 1 מתוך 1