חיפוש בפורום ובבלוגים
Latest topics
מי מחובר
בסך הכל ישנם 32 משתמשים מחוברים :: 0 רשומים, 0 חבויים ו -32 אורחים :: 1 Botאין
המספר הרב ביותר של משתמשים מחוברים אי פעם היה 218 בתאריך Mon Nov 04, 2024 1:37 am
לינקים
- osx86heb wiki
- OSX86Heb הבלוג
- הבלוג האנגלי Apple2PC
- insanelymac
- וויקי OSX86
- תפוז-האקינטוש
- Netkas
- פורום האקינטוש
- UpHuck
- Leo4All
- בלוג עצות למק
- מקבלוג עברי
- רייצ'ל מלקטת
- Mac-It
- פורטל המקינטוש הישראלי
- הבלוג iDigital
- תוכנות קוד פתוח למק
- אפליקציות גוגל למק
- everymac
- מקבלוג של גוגל
- iDigital
- אפל
OSX Google- OSX86 Google
- חיפוש Hackintosh
- InterfaceLift תמונות ואייקונים
חיפוש באתרי OSX86
The Banner Exchange
גרסה חדשה iTunes 8
4 posters
עמוד 1 מתוך 1
גרסה חדשה iTunes 8
בדיוק כשחשבתי מה כבר יש לאפל לשפר, מה הם עוד יכולים להוסיף חוץ מתיקוני באגים, חשבתי שהתוכנה מושלמת ואין עוד מה להוסיף, וגרסת העדכון החדשה של iTunes שיצאה ב 09.09.08 מכילה מספר שינויים ותכונות שגורמות לי לחשוב אחרת.
קודם כל השינוי הראשון שרואים הוא מראה הגריד כמו שיש בפיינדר, הרבה דיסקים או שירים שמוצגים במראה קוביות אחד ליד השני, ניתן לשנות את הגודל ממש כמו בפיינדר, ניתן לסדר ישירות מהמסך הראשי בקליק לפי מבצע, שם אלבום, סוג וכולי.
עוד תוספת היא האפשרות להוריד פרקים של סדרות באיכות HD בתוספת דולר בודד מעל פרק רגיל מה שעושה מחיר פרק ל 2.99$ שזה בערך 9-10 ש"ח (למי שלא יודע ניתן לרכוש פרקים ושירים, סדרות וסרטים, פודקאסט ומה לא מ iTunes Store גם מארצנו הקטנטונת),
דבר נוסף חשוב שהם הוסיפו הוא iTunes Geniuse, שזהו שירות כמו של Tivo הוא עוקב אחרי מה שאתם שומעים ומורידים כולל שירים, סרטים, סדרות, podcast,ומחליט לפי אילו אומנים וסוגי שירים (רוק, שקט) או סוגי סרטים וסדרות (משטרה, פעולה,קומדיה...) מהםאתם נהנים, ואז מציע שאולי תאהבו גם את... ומראה לכם לינקים לאלבומים ושירים שאולי תרצו לקנות (או להוריד), ככל שעובר הזמן הוא לומד אותכם יותר ומכוון לטעם שלכם ביתר דיוק, הוא מפענח את ספריית התוכן שלכם שמנוהלת ע"י iTunes וניתן לחזור על הפעולה כמה שרוצים (כלי מדהים לא?) הנה תמונות:
לסיום הם הוסיפו אפקטים של וויזואליזציה חדשים ומרהיבים כדי שיהיה יותר נעים לראות מה שומעים
הנה לינק לדף הבית של אפל שמציג את החידושים ב iTunes 8: http://www.apple.com/itunes/whatsnew
תעדכנו ותהנו,
שי.
קודם כל השינוי הראשון שרואים הוא מראה הגריד כמו שיש בפיינדר, הרבה דיסקים או שירים שמוצגים במראה קוביות אחד ליד השני, ניתן לשנות את הגודל ממש כמו בפיינדר, ניתן לסדר ישירות מהמסך הראשי בקליק לפי מבצע, שם אלבום, סוג וכולי.
עוד תוספת היא האפשרות להוריד פרקים של סדרות באיכות HD בתוספת דולר בודד מעל פרק רגיל מה שעושה מחיר פרק ל 2.99$ שזה בערך 9-10 ש"ח (למי שלא יודע ניתן לרכוש פרקים ושירים, סדרות וסרטים, פודקאסט ומה לא מ iTunes Store גם מארצנו הקטנטונת),
דבר נוסף חשוב שהם הוסיפו הוא iTunes Geniuse, שזהו שירות כמו של Tivo הוא עוקב אחרי מה שאתם שומעים ומורידים כולל שירים, סרטים, סדרות, podcast,ומחליט לפי אילו אומנים וסוגי שירים (רוק, שקט) או סוגי סרטים וסדרות (משטרה, פעולה,קומדיה...) מהםאתם נהנים, ואז מציע שאולי תאהבו גם את... ומראה לכם לינקים לאלבומים ושירים שאולי תרצו לקנות (או להוריד), ככל שעובר הזמן הוא לומד אותכם יותר ומכוון לטעם שלכם ביתר דיוק, הוא מפענח את ספריית התוכן שלכם שמנוהלת ע"י iTunes וניתן לחזור על הפעולה כמה שרוצים (כלי מדהים לא?) הנה תמונות:
לסיום הם הוסיפו אפקטים של וויזואליזציה חדשים ומרהיבים כדי שיהיה יותר נעים לראות מה שומעים
הנה לינק לדף הבית של אפל שמציג את החידושים ב iTunes 8: http://www.apple.com/itunes/whatsnew
תעדכנו ותהנו,
שי.
Re: גרסה חדשה iTunes 8
נשמע מרענן מאוד.
Itunes הוא כלי בלתי נפרד במולטימדיה של המשתמש במאק?
יש תוכנות מומלצות אחרות דומות לו במאק?
Itunes הוא כלי בלתי נפרד במולטימדיה של המשתמש במאק?
יש תוכנות מומלצות אחרות דומות לו במאק?
Moshe- כתב
- מספר הודעות : 1139
הפצה OSX86 שאני משתמש : Leo4AllV3
עברתי למק בתאריך : 25/09/2008
Registration date : 11.08.08
יש עוד המון תוכנות למדיה כמו VLC או Microsoft Media Player ורבים אחרים, אבל iTunes לדעתי - הוא הכי טוב.
אגב יש את FrontRow שהוא מדיה Player סלוני (במק משתמשים בו עם השלט)
shaybc כתב:יש עוד המון תוכנות למדיה כמו VLC או Microsoft Media Player ורבים אחרים, אבל iTunes לדעתי - הוא הכי טוב.
אגב רציתי לשאול אותך בדיוק לגבי זה
FrontRow
הוא תחליף ל- media center שיש בוויסטה??
עריכה:
עניתי כבר לעצמי על התשובה
http://en.wikipedia.org/wiki/Front_Row
Front Row is media center software for Apple's Macintosh computers and AppleTV
for viewing and downloading video, photos, podcasts, and music from a
computer, optical disk, networks using iTunes or iPhoto, and the
Internet using an apple remote.
Moshe- כתב
- מספר הודעות : 1139
הפצה OSX86 שאני משתמש : Leo4AllV3
עברתי למק בתאריך : 25/09/2008
Registration date : 11.08.08
כן וויסטה ו XP העתיקו את המערכת FrontRow שיש במק כבר כמעט 5 שנים וקראו לה Media Center, (אם ניסית את Media Center של מיקרוסופט גילית שאחד הדברים הכי מעצבנים זה שהם לא עושים Cache לתמונות thumbnails וזה מרגיז!!!)
בכל אופן אהבתי יותר את המעבר שהיה ל FrontRow בטייגר, הוא היה הרבה יותא מגניב ממה שיש היום, היום הוא רק מופיע אחרי 3-5 שניות, פעם היתה גראפיקה שמרחיקה את הדסקטופ למרחק וה FrontRow היה "נוחת" על המסך, חבל שהם הפסיקו את זה,
בכל אופן למי שלא יודע לאפל יש מוצר קטן וחמוד שנקרא AppleTV ו AppleTV2 שמריץ FrontRow עם יותר תכונות ונקרא BackRow, הוא מתחבר ישירות לטלוויזיה ומתפקד כ Media Center אמיתית
בכל אופן אהבתי יותר את המעבר שהיה ל FrontRow בטייגר, הוא היה הרבה יותא מגניב ממה שיש היום, היום הוא רק מופיע אחרי 3-5 שניות, פעם היתה גראפיקה שמרחיקה את הדסקטופ למרחק וה FrontRow היה "נוחת" על המסך, חבל שהם הפסיקו את זה,
בכל אופן למי שלא יודע לאפל יש מוצר קטן וחמוד שנקרא AppleTV ו AppleTV2 שמריץ FrontRow עם יותר תכונות ונקרא BackRow, הוא מתחבר ישירות לטלוויזיה ומתפקד כ Media Center אמיתית
יש לי את גירסה 8 מותקנת במחשב ואני חייב אבל חייב לחזור לגירסה 7 בבקשה שמישהו יעזור לי זה ממש חשוב לי .... רמז איפון !!
רועי- סמל
- מספר הודעות : 52
Registration date : 01.10.08
אין בעיה אם זה כבר ..אתה יכול לעבוד כרגיל.... וכדיי לחזור אחורה אתה צריך לשחזר את כל ההגדרות או להתקין מחדש את המערכת
dorzear- אלוף
- מספר הודעות : 160
הפצה OSX86 שאני משתמש : iPC 10.5.6
עברתי למק בתאריך : אלהי!!22.7.2008
Registration date : 19.07.08
איך לעבוד כרגיל איטונס 8 לא רוצה להעביר לי דברים מהאיפון למחשב או מהמחשב לאיפון הוא אומר שצריך לעשור ריסטור לאיפון יש פריצה לזה כבר? יש לי באיפון 2.0.2
רועי- סמל
- מספר הודעות : 52
Registration date : 01.10.08
עמוד 1 מתוך 1