חיפוש בפורום ובבלוגים
Latest topics
מי מחובר
בסך הכל ישנם 11 משתמשים מחוברים :: 0 רשומים, 0 חבויים ו -11 אורחים :: 2 Botsאין
המספר הרב ביותר של משתמשים מחוברים אי פעם היה 218 בתאריך Mon Nov 04, 2024 1:37 am
לינקים
- osx86heb wiki
- OSX86Heb הבלוג
- הבלוג האנגלי Apple2PC
- insanelymac
- וויקי OSX86
- תפוז-האקינטוש
- Netkas
- פורום האקינטוש
- UpHuck
- Leo4All
- בלוג עצות למק
- מקבלוג עברי
- רייצ'ל מלקטת
- Mac-It
- פורטל המקינטוש הישראלי
- הבלוג iDigital
- תוכנות קוד פתוח למק
- אפליקציות גוגל למק
- everymac
- מקבלוג של גוגל
- iDigital
- אפל
OSX Google- OSX86 Google
- חיפוש Hackintosh
- InterfaceLift תמונות ואייקונים
חיפוש באתרי OSX86
The Banner Exchange
האינטרנט לא עובד לאחר התקנת האקינטוש.
4 posters
עמוד 1 מתוך 2
עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
האינטרנט לא עובד לאחר התקנת האקינטוש.
טוב אז לאחר שהתקנתי את הליאופרד,אני די מרוצה..רק בעיה קטנה (מאוד מאוד קטנה)
האינטרנט לא עובד לי..
נסיתי להגדיר אותו (ואני יודע להגדיר רשת) ולא הולך דיברתי עם דוד שלי שהוא עובד אצל בזק ועונה ללקוחות עם הספקית שלהם וכו'..הוא יודע איך להגדיר והוא עזר לי (בטוח יותר ממה שספקית השירות שלי הייתה עוזרת)
כתבתי IP של נטויז'ן בDNS ואת הכתובת של הראוטר שלי בIP (אני לא בדיוק זוכר איזה שדות)
אממ..כשהתקנו את הליאופרד,אז היה מצב שהוא אמר שההגדרות לא נכונות,והיה מצב שהוא אמר שאין גישה לשרת או משהו בסגנון..כבר לא היה לי כוח להתעסק עם זה אז עברתי לשלב הבא..
אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד [:
האינטרנט לא עובד לי..
נסיתי להגדיר אותו (ואני יודע להגדיר רשת) ולא הולך דיברתי עם דוד שלי שהוא עובד אצל בזק ועונה ללקוחות עם הספקית שלהם וכו'..הוא יודע איך להגדיר והוא עזר לי (בטוח יותר ממה שספקית השירות שלי הייתה עוזרת)
כתבתי IP של נטויז'ן בDNS ואת הכתובת של הראוטר שלי בIP (אני לא בדיוק זוכר איזה שדות)
אממ..כשהתקנו את הליאופרד,אז היה מצב שהוא אמר שההגדרות לא נכונות,והיה מצב שהוא אמר שאין גישה לשרת או משהו בסגנון..כבר לא היה לי כוח להתעסק עם זה אז עברתי לשלב הבא..
אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד [:
Close- סמל
- מספר הודעות : 95
הפצה OSX86 שאני משתמש : Leo4all V3
עברתי למק בתאריך : סוף יוני 2008
Registration date : 26.06.08
Re: האינטרנט לא עובד לאחר התקנת האקינטוש.
דיברתי עכשיו עם נטוויז'ן והם אמרו לי שהם לא תומכים בראוטר של (SPEED TOUCH) אלקטל ..הוא לא ראוטר ביתי..בדר"כ חברות משתמשות בו כי הוא יודע לנווט לכל מחשב IP אחר שנמצא על הרשת שלו..אבא שלי קנה אותו מבזק
בקיצור..אני חושב לפנות לדוד שלי שוב כדי להגדיר את הרשת.
אני לא יודע מה כרטיס רשת שלי ואני לא יודע איך לספק לך את המידע עליו..אני מחפש עכשיו את המסמכים של המחשב אולי כתוב שם (רוב הסיכויים שכן)
עריכה:
עכשיו מצאתי כתוב ככה:
כ.רשת OB 100\10
יחידה אחת..
OB יעני אונבורד..
לא נראה לי שזה עוזר במשהו :S
אני לא יודע מה כרטיס רשת שלי ואני לא יודע איך לספק לך את המידע עליו..אני מחפש עכשיו את המסמכים של המחשב אולי כתוב שם (רוב הסיכויים שכן)
עריכה:
עכשיו מצאתי כתוב ככה:
כ.רשת OB 100\10
יחידה אחת..
OB יעני אונבורד..
Close- סמל
Close כתב:דיברתי עכשיו עם נטוויז'ן והם אמרו לי שהם לא תומכים בראוטר של (SPEED TOUCH) אלקטל ..הוא לא ראוטר ביתי..בדר"כ חברות משתמשות בו כי הוא יודע לנווט לכל מחשב IP אחר שנמצא על הרשת שלו..אבא שלי קנה אותו מבזק
עריכה:
עכשיו מצאתי כתוב ככה:
כ.רשת OB 100\10
יחידה אחת..
OB יעני אונבורד..
אחרי שחיפשתי בגוגל על הלוח אם שלך מצאתי את זה:
Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller
Nadav- מנהל ראשי
- מספר הודעות : 27
הפצה OSX86 שאני משתמש : JaS 10.4.8, iATKOS 2.0i
עברתי למק בתאריך : מרץ 2007
Registration date : 27.06.08
הי Close,
אם Nadav צודק וזה הכרטיס שיש לך על לוח האם (לא בדקתי אני סומך עליו), אז לצערי אין דרייבר לכרטיס הזה.
אתה יכול לראות מספר פוסטים עדכניים בנושא שאנשים חיפשו דרייבר מתאים ולא מצאו:
http://www.insanelymac.com/lofiversion/index.php/t84492.html
http://forum.osx86scene.com/viewtopic.php?f=10&t=2879
ויש עוד אבל אני חושב שהבנת את העיקרון...
חברה: בדקו את החומרה שלכם אם היא מתאימה לפני שנכנסים להרפתקאה הזאת, בלי שום קשר, זה בסדר לבזבז כמה שקלים ולאסוף כרטיס רשת מתאים (אפילו יד שניה) רק תוודאו שהוא מתאים ויש לו דרייבר.
שי.
אם Nadav צודק וזה הכרטיס שיש לך על לוח האם (לא בדקתי אני סומך עליו), אז לצערי אין דרייבר לכרטיס הזה.
אתה יכול לראות מספר פוסטים עדכניים בנושא שאנשים חיפשו דרייבר מתאים ולא מצאו:
http://www.insanelymac.com/lofiversion/index.php/t84492.html
http://forum.osx86scene.com/viewtopic.php?f=10&t=2879
ויש עוד אבל אני חושב שהבנת את העיקרון...
חברה: בדקו את החומרה שלכם אם היא מתאימה לפני שנכנסים להרפתקאה הזאת, בלי שום קשר, זה בסדר לבזבז כמה שקלים ולאסוף כרטיס רשת מתאים (אפילו יד שניה) רק תוודאו שהוא מתאים ויש לו דרייבר.
שי.
הא..אממ אני חושב שאני מסוגל לקנות כרטיס רשת עצמאי או לקחת ממישהו שלא צריך..אם אפשר את הרשימה של הכרטיסים התומכים?
Close- סמל
תבדוק ברשימת החומרה הנתמכת (Hardware ComputabilityList) קוראים לזה HCL וזה מוזכר בבלוג המון פעמים, יש לכל גרסת OSX רשימת חומרה נתמכת, אבל אם הכרטיס יופיע ברשימה של אחד הגרסאות של לאופרד אז 99% שהוא יתמך גם בשאר הגרסאות.
זה הלינק ל HCL
זה הלינק ל HCL
יש להם בעיה עם הSQL ,האתר לא עובד לי בפיירפוקס
בכל מקרה,על איזה כרטיס אתה ממליץ לי לקנות ואיפה? אני כנראה היום הולך לקנות אותו..אני מוכן לשלם מקסימום 150 שקל על כרטיס רשת..
בכל מקרה,על איזה כרטיס אתה ממליץ לי לקנות ואיפה? אני כנראה היום הולך לקנות אותו..אני מוכן לשלם מקסימום 150 שקל על כרטיס רשת..
Close- סמל
האתר חזר לפעולה, לגבי כרטיס רשת או שתקנה כמו שלי (Edimax EW-7318Ug) זה כרטיס USB אלחוטי אפשר לקרוא ולראות אותו כאן.
אופציה שניה היא לקנות כרטיס קווי (חוטי) שבא עם דרייבר למק (לוודא שיש סימון Universal)
המלצות (על בסיס פוסטים ב Insanely):
Realtek RTL8139 PCI - הרבה מדווחים שהוא עובד להם חלק
Intel Pro/100 - למרות שיש הרבה דגמים ולא כולם עובדים
SMC 1211TX - עובד ומשתמש בדרייבר של ה RTL8139
Adaptec ANA6911A/TX - עובד בצורה טבעית
Accton EN1017 - עובד אבל עם כל מיני בעיות מוזרות
הכרטיסים הבאים עובדים עם הדרייבר שכאן:
Linksys LNE100
Netgear FA511
Accton EN1217
Abocom FE2500
3Com OfficeConnect 10/100B 3CSOHO100B
אתה צריך להבין שגם אם תמצא כרטיס שמופיע כאן כעובד, לא בטוח שהוא יעבוד, יש המון גרסאות (Rev) לחומרה, ואתה עלול לקנות אחת שלא מתאימה, אם הייתי צריך ללכת על הכי בטוח שאפשר (חוץ מהאדימקס שהצעתי) הייתי מחפש את הכרטיס הראשון שכולם מדווחים עליו כעובד (RTL8139) ואל תסתפק בכרטיסים דומים של החברה Realtek כי יש הרבה כרטיסים של Realtek שלא עובדים.
לצערי לא מצאתי לך חנות בישראל שמוכרת את הכרטיס ומפרסמת את זה באינטרנט, אבל זה רק אומר שאנשים לא כותבים פרטים כאלה באינטרנט, אתה יכול לחפש בחנויות, בטוח לאחת מהם יהיה, מה שכן, מצאתי מישהוא שפרסם היום מחשב למכירה ביד שניה ויש לו כרטיס רשת כזה, תבדוק אולי הוא יהיה מוכן למכור לך רק את הכרטיס ב 50-80 גג 100 שקל.
לינק למודעה ב Yad2
שי.
אופציה שניה היא לקנות כרטיס קווי (חוטי) שבא עם דרייבר למק (לוודא שיש סימון Universal)
המלצות (על בסיס פוסטים ב Insanely):
Realtek RTL8139 PCI - הרבה מדווחים שהוא עובד להם חלק
Intel Pro/100 - למרות שיש הרבה דגמים ולא כולם עובדים
SMC 1211TX - עובד ומשתמש בדרייבר של ה RTL8139
Adaptec ANA6911A/TX - עובד בצורה טבעית
Accton EN1017 - עובד אבל עם כל מיני בעיות מוזרות
הכרטיסים הבאים עובדים עם הדרייבר שכאן:
Linksys LNE100
Netgear FA511
Accton EN1217
Abocom FE2500
3Com OfficeConnect 10/100B 3CSOHO100B
אתה צריך להבין שגם אם תמצא כרטיס שמופיע כאן כעובד, לא בטוח שהוא יעבוד, יש המון גרסאות (Rev) לחומרה, ואתה עלול לקנות אחת שלא מתאימה, אם הייתי צריך ללכת על הכי בטוח שאפשר (חוץ מהאדימקס שהצעתי) הייתי מחפש את הכרטיס הראשון שכולם מדווחים עליו כעובד (RTL8139) ואל תסתפק בכרטיסים דומים של החברה Realtek כי יש הרבה כרטיסים של Realtek שלא עובדים.
לצערי לא מצאתי לך חנות בישראל שמוכרת את הכרטיס ומפרסמת את זה באינטרנט, אבל זה רק אומר שאנשים לא כותבים פרטים כאלה באינטרנט, אתה יכול לחפש בחנויות, בטוח לאחת מהם יהיה, מה שכן, מצאתי מישהוא שפרסם היום מחשב למכירה ביד שניה ויש לו כרטיס רשת כזה, תבדוק אולי הוא יהיה מוכן למכור לך רק את הכרטיס ב 50-80 גג 100 שקל.
לינק למודעה ב Yad2
שי.
תודה רבה שי אני אבדוק שוב אם יש מישהו שמוכר או שאני אלך לחניות הקרובות לביתי..
האם הרילטאק RTL8139 הוא כרטיס חדש יחסית או שהוא כבר זמן רב בשוק? (כי זה די משנה אם הוא נפוץ או שלא)
עריכה:
טוב גילתי שיש לי שלושה כרטיסי רשת בבית ישנים,וחלקם אמורים לעבוד..
אחד הוא מחברת PHANTOM אבל הוא קווי..כלומר מתחבר לקו טלפון ולא לADSL
עוד אחד,של 3COM שאמור לעבוד עם חיבור רגיל עכשיו אני רק צריך את הדרייבר של 3COM ואני מסודר..
הוא ישן והחלפתי אותו מזמן מאיזהיא סיבה ,אבל הוא נראה תקין.
והאחרון כבר בתוך מחשב (שלא עובד כבר שנה בערך) יש בו כרטיס רשת שהוחלף בכרטיס הקודם..וכמעט בטוח עובד..אני עוד לא בטוח אבל כנראה שגם הוא של 3COM
אז..שי? יש לך במקרה איזה דרייבר של כרטיס רשת שעובד של 3COM?
עריכה 2:
אממ הורדתי את הדרייבר שהבאת בהודעה הקודמת..אני לא ממש יודע איך להתקין אותו..
אבל עכשיו סתם הסתכלתי באפשריות רשת ואני קולט שנוסף עוד חיבור (ETHERNET) אני חושב שהוא זיהה אותו! (אתם לא מבינים כמה אני מאושר) חח ..בכל זאת..נסיתי להיכנס לכתובת של הראוטר ועדיין אין תגובה.
עוד לא הגדרתי כלום,זאת לא אמורה להיות הבעיה..שי בבקשה הגב פה אני בלחץ
עריכה 3:
הצלחתי!!!! הוא עובד! האיטנרנט עובד חלק! דרך פיירפוקס,דרך ספארי הכל עובד!
הכרטיס שלי כנראה נתמך אוטמטית עם ליאופרד!
ישש! אתם לא מבינים כמה אני שמח..
אני נכנסתי להגדרות רשת ואני קולט שהאת'רנט לא מחובר..לחצתי עליו פעמיים..הכנתי את הכתובות האיפי של המודם בכתובת DNS והוא ביקש ממני כתובת אייפי..כתבתי לו איזה חירשרוש..10.0.0.1 עשיתי החל וזה כותב "מחובר"!!!
איזה כיף..וואי
האם הרילטאק RTL8139 הוא כרטיס חדש יחסית או שהוא כבר זמן רב בשוק? (כי זה די משנה אם הוא נפוץ או שלא)
עריכה:
טוב גילתי שיש לי שלושה כרטיסי רשת בבית ישנים,וחלקם אמורים לעבוד..
אחד הוא מחברת PHANTOM אבל הוא קווי..כלומר מתחבר לקו טלפון ולא לADSL
עוד אחד,של 3COM שאמור לעבוד עם חיבור רגיל עכשיו אני רק צריך את הדרייבר של 3COM ואני מסודר..
הוא ישן והחלפתי אותו מזמן מאיזהיא סיבה ,אבל הוא נראה תקין.
והאחרון כבר בתוך מחשב (שלא עובד כבר שנה בערך) יש בו כרטיס רשת שהוחלף בכרטיס הקודם..וכמעט בטוח עובד..אני עוד לא בטוח אבל כנראה שגם הוא של 3COM
אז..שי? יש לך במקרה איזה דרייבר של כרטיס רשת שעובד של 3COM?
עריכה 2:
אממ הורדתי את הדרייבר שהבאת בהודעה הקודמת..אני לא ממש יודע איך להתקין אותו..
אבל עכשיו סתם הסתכלתי באפשריות רשת ואני קולט שנוסף עוד חיבור (ETHERNET) אני חושב שהוא זיהה אותו! (אתם לא מבינים כמה אני מאושר) חח ..בכל זאת..נסיתי להיכנס לכתובת של הראוטר ועדיין אין תגובה.
עוד לא הגדרתי כלום,זאת לא אמורה להיות הבעיה..שי בבקשה הגב פה אני בלחץ
עריכה 3:
הצלחתי!!!! הוא עובד! האיטנרנט עובד חלק! דרך פיירפוקס,דרך ספארי הכל עובד!
הכרטיס שלי כנראה נתמך אוטמטית עם ליאופרד!
ישש! אתם לא מבינים כמה אני שמח..
אני נכנסתי להגדרות רשת ואני קולט שהאת'רנט לא מחובר..לחצתי עליו פעמיים..הכנתי את הכתובות האיפי של המודם בכתובת DNS והוא ביקש ממני כתובת אייפי..כתבתי לו איזה חירשרוש..10.0.0.1 עשיתי החל וזה כותב "מחובר"!!!
איזה כיף..וואי
Close- סמל
אני מצטער שלא יכולתי להגיב קודם, אני מאושר בישבילך שיש לך אינטרנט, איזה סיפוק זה אה? מזל טוב יש לך מק!
בכל אופן מיידית תגבה את ספריית ה extensions כך שאם ילך לך התקשורת פעם מאיזו שהיא סיבה, יהיה לך את הדרייברים המתאימים, ותשמור את ההתקנה האחרונה ששלחתי לך, כי היא שינתה לך את הדרייבר תקשורת שנקרא: IONetworkingFamily.kext והוא מכיל את הדרייבר לכרטיס הזה גם.
אם אתה מעוניין לראות באילו עוד כרטיסים הוא תומך פשוט תלחץ קליק ימני על הקובץ IONetworkingFamily.kext בספריית ה Extenssions ותבחר "Show Package Contents", יפתח לך חלון ותכנס לספריית Plugins ותמצא את כל הדרייברים שהוא תומך.
שי.
בכל אופן מיידית תגבה את ספריית ה extensions כך שאם ילך לך התקשורת פעם מאיזו שהיא סיבה, יהיה לך את הדרייברים המתאימים, ותשמור את ההתקנה האחרונה ששלחתי לך, כי היא שינתה לך את הדרייבר תקשורת שנקרא: IONetworkingFamily.kext והוא מכיל את הדרייבר לכרטיס הזה גם.
אם אתה מעוניין לראות באילו עוד כרטיסים הוא תומך פשוט תלחץ קליק ימני על הקובץ IONetworkingFamily.kext בספריית ה Extenssions ותבחר "Show Package Contents", יפתח לך חלון ותכנס לספריית Plugins ותמצא את כל הדרייברים שהוא תומך.
שי.
כן..כרגע התקנתי פיירפוקס 3 על המק..אני לא אוהב את זה שאין את הקיצורי דרך של הווינדוס ואת הפונט של הפיירפוקס..נראה כמו NEW TIMES ROMAN
נתקעים לי קבצי פלאש פלייר בדפדפן..משום מה אחרי 10 שניות הם פשוט קופאים..ביוטיוב אני צריך כל פעם לגעת בפס התקדמות כדי להפעיל את הסרטוון..
נתקעים לי קבצי פלאש פלייר בדפדפן..משום מה אחרי 10 שניות הם פשוט קופאים..ביוטיוב אני צריך כל פעם לגעת בפס התקדמות כדי להפעיל את הסרטוון..
Close- סמל
shaybc,תגיד, יש כזה אקספלורר במק?(לא חיברתי את אינטרנט כי אני לא רוצה שהרדיסק במימשק USB הזה ישאר לנצח)
אגב,אני חולה על אקספלורר אם יודעים לעבוד איתו והמון שנים אני עובד עם איתו ואני שונא פיירפוקס שזה חרא(סליחה על הביטוי..)
אגב,אני חולה על אקספלורר אם יודעים לעבוד איתו והמון שנים אני עובד עם איתו ואני שונא פיירפוקס שזה חרא(סליחה על הביטוי..)
DEPP- אח"מ
- מספר הודעות : 260
Registration date : 18.06.08
אנלא חושב שי אקספלורר למק,אולי צליח להפעיל אותו עם כל מיני פאצ'ים למינהים..
בכל מקרה וינדוס אקספלורר זאת תכונה של מייקרוסופט והיא יחודית למערכת חלונות..שבמיילא לא צריך אותה-איטית,קורסת,לא יציאה,תוספת מלא זכרון,לא נוחה..
אני אסכם את זה במילה אחת:
פיירפוקס (:
בקשר לעניין של הנושא..
שי נסיתי גם בספארי..יש אותה הבעיה עם הפלאש פלייר..
ספארי פחות נוח לי..בקשר לפונט אני בטוח שיש אפשרות לשנות אותו..רק צריך לחפש.
בכל מקרה וינדוס אקספלורר זאת תכונה של מייקרוסופט והיא יחודית למערכת חלונות..שבמיילא לא צריך אותה-איטית,קורסת,לא יציאה,תוספת מלא זכרון,לא נוחה..
אני אסכם את זה במילה אחת:
פיירפוקס (:
בקשר לעניין של הנושא..
שי נסיתי גם בספארי..יש אותה הבעיה עם הפלאש פלייר..
ספארי פחות נוח לי..בקשר לפונט אני בטוח שיש אפשרות לשנות אותו..רק צריך לחפש.
Close- סמל
חח,יש בדבר אחד שאתה צודק שאקספלורר היא תכונה של מיירקוסופט,אבל איך פיירפוקס אצלך עובד על מק?לא גם היא?אולי תנסה ותוכל להגיד לנו איכשהו?
DEPP- אח"מ
DEPP כתב:חח,יש בדבר אחד שאתה צודק שאקספלורר היא תכונה של מיירקוסופט,אבל איך פיירפוקס אצלך עובד על מק?לא גם היא?אולי תנסה ותוכל להגיד לנו איכשהו?
יש IE למק אבל הוא לא מעודכן בגרוש (הפסיקו לעדכן אותו בסביבות 2004 אם אני לא טועה..) והוא עובד ונראה כמו IE 4 של ווינדוס.
מיקרוסופט לא ממש מחבבים מקינטוש אז אני מציע לך שתמצא תחליף (אופרה\פיירפוקס\סאפארי) אם אתה מתכוון להשתמש באינטרנט במק שלך.
Nadav- מנהל ראשי
- מספר הודעות : 27
הפצה OSX86 שאני משתמש : JaS 10.4.8, iATKOS 2.0i
עברתי למק בתאריך : מרץ 2007
Registration date : 27.06.08
איזו דפדפן מגיעה עם מק?כי ראיתי שזה עובד אחרי התקנה של מק ולא שמתי לב איזה הדפדפן הזה...
DEPP- אח"מ
מק, או יותר נכון לאופרד מגיע עם דפדפן ספארי, הוא אחד הדפדפנים הטובים, יפים, מהירים, שתראו.
הבעיה איתו היא תאימות אתרים, יש כמה אתרים (בייחוד בישראל) שלא דואגים לפתח את הקוד שלהם שיתאים לכמה דפדפנים אלא רק ל IE, ולכן האתרים האלו או נראים לא טוב, או לא מתפקדים טוב...
אבל YouTube הוא לא אחד מהם, ואין בעיות עם פלאש, כנראה שזה משהוא שקשור למידע זורם (Streaming), זה קרה לי פעם כשהתקנתי את חבילת הקודקים שמפורסמת בפורום, זה גרם לי לכל מיני בעיות בצפייה בתוכן,
לגבי IE למק, יש אבל כמו ש NADAV אומר הוא ישן ולא מעודכן אבל לא גרסת 4 אלא 5.2.3, יש אפשרות להריץ חלונות ב VMWARE או PARALLELS ואז להריץ את ה IE, יש גם אופציות להריץ קבצי EXE ישירות ממק דרך אימולטורים כמו CrossOver או Wine אבל ה GUI לא נראה יפה.
יש דפדפנים מקסימים למק (תדאגו פשוט להוריד את הגרסה של מק - DMG), כמו Opera, FireFox, Camino, Mozilla, Shiira, ועוד רבים.
תוכלו לראות רשימה מלאה כאן.
שי.
הבעיה איתו היא תאימות אתרים, יש כמה אתרים (בייחוד בישראל) שלא דואגים לפתח את הקוד שלהם שיתאים לכמה דפדפנים אלא רק ל IE, ולכן האתרים האלו או נראים לא טוב, או לא מתפקדים טוב...
אבל YouTube הוא לא אחד מהם, ואין בעיות עם פלאש, כנראה שזה משהוא שקשור למידע זורם (Streaming), זה קרה לי פעם כשהתקנתי את חבילת הקודקים שמפורסמת בפורום, זה גרם לי לכל מיני בעיות בצפייה בתוכן,
לגבי IE למק, יש אבל כמו ש NADAV אומר הוא ישן ולא מעודכן אבל לא גרסת 4 אלא 5.2.3, יש אפשרות להריץ חלונות ב VMWARE או PARALLELS ואז להריץ את ה IE, יש גם אופציות להריץ קבצי EXE ישירות ממק דרך אימולטורים כמו CrossOver או Wine אבל ה GUI לא נראה יפה.
יש דפדפנים מקסימים למק (תדאגו פשוט להוריד את הגרסה של מק - DMG), כמו Opera, FireFox, Camino, Mozilla, Shiira, ועוד רבים.
תוכלו לראות רשימה מלאה כאן.
שי.
סבבה אשאר מה שמק הביאה...
DEPP- אח"מ
ספארי אומנם מהיר,אבל אין לו את התוספות המעולות שיש רק לפיירפוקס כמו התוספת של ג'ימיין ואדבלוק ועוד רבים,אני פשוט לא יכול בעלדיהם..
בקשר לתוכנות שמפעילות exe אני עכשיו מוריד את פרללרס שמדמה את אקספי על מקינטוש..
בקשר לתוכנות שמפעילות exe אני עכשיו מוריד את פרללרס שמדמה את אקספי על מקינטוש..
Close- סמל
אני לא יודע בדיוק מה ה Plugins שלך עושים, אבל גם לספארי יש רשימה מכובדת של Plugins:
http://mashable.com/2007/09/09/safari-plugins/
http://pimpmysafari.com/
http://mashable.com/2007/09/09/safari-plugins/
http://pimpmysafari.com/
אממ..באותו נושא,אני מחובר לרשת ,גולש ומוריד חופשי..אבל למסנג'ר יש בעיה להתחבר..
נסיתי גם להשתמש במסנג'ר מיוחד למאק,גם בפרללס וגם בתוכנה אדיום (הברווז הירוק ההוא שמקבלים עם המאק)
ושום דבר לא מתחבר לשרתים של MSN הוא אומר לי שיש לי שם משתמש וסיסמא לא נכונים..ואין מצב שזה נכון,כי גם הבאתי את חבר שלי..וזה עשה את אותה הבעיה לו..
ואחד הדברים שמעסיקים אותי בזמן הפנוי שלי זה המסנג'ר..
נסיתי גם להשתמש במסנג'ר מיוחד למאק,גם בפרללס וגם בתוכנה אדיום (הברווז הירוק ההוא שמקבלים עם המאק)
ושום דבר לא מתחבר לשרתים של MSN הוא אומר לי שיש לי שם משתמש וסיסמא לא נכונים..ואין מצב שזה נכון,כי גם הבאתי את חבר שלי..וזה עשה את אותה הבעיה לו..
ואחד הדברים שמעסיקים אותי בזמן הפנוי שלי זה המסנג'ר..
Close- סמל
אני מהמר שזה FireWall במחשב או בראוטר.
אתה מצליח להתחבר מחלונות מאותו מחשב?
כי לפעמים ראוטרים מסויימים מפנים את התקשורת הנכנסת מהאינרנט (למשל MSN) למחשב אחד בלבד, ומחשב שני כבר לא יכול להתקשר, תבדוק.
אם אתה מצליח מאותו מחשב להתחבר למסנג'ר אז תבדוק את ה Firewall הפנימי של מק, בדרך כלל הוא בא כברירת מחדל כבוי אבל אולי אצלך הוא דלוק ומונע מהאפליקציה לתקשר החוצה.
אתה מצליח להתחבר מחלונות מאותו מחשב?
כי לפעמים ראוטרים מסויימים מפנים את התקשורת הנכנסת מהאינרנט (למשל MSN) למחשב אחד בלבד, ומחשב שני כבר לא יכול להתקשר, תבדוק.
אם אתה מצליח מאותו מחשב להתחבר למסנג'ר אז תבדוק את ה Firewall הפנימי של מק, בדרך כלל הוא בא כברירת מחדל כבוי אבל אולי אצלך הוא דלוק ומונע מהאפליקציה לתקשר החוצה.
הוא כבוי..
עכשיו הצלחתי להיכנס דרך חלונות XP באותו מחשב שפועלת על פרללס.
ועדיין אי אפשר לעשות משהו עם המסנג'ר במאק.
עכשיו הצלחתי להיכנס דרך חלונות XP באותו מחשב שפועלת על פרללס.
ועדיין אי אפשר לעשות משהו עם המסנג'ר במאק.
Close- סמל
עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
עמוד 1 מתוך 2