האקינטוש ישראלי
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.
חיפוש בפורום ובבלוגים
Latest topics
» אני עוקב אחרי האתר הזה כבר הרבה זמן
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptySat Sep 07, 2013 11:18 pm על ידי dellintosh

» מחשב נייד HP 6730S
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptySat Sep 07, 2013 11:17 pm על ידי dellintosh

» בעיה בהתקנה ב vmware
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptySat Sep 07, 2013 11:12 pm על ידי dellintosh

» שאלת מיליון הדולר..
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptySat Sep 07, 2013 11:03 pm על ידי dellintosh

» האם החומרה שבלפטופ שלי מתאימה ל-MOUNTAIN LION?
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptyFri Sep 07, 2012 1:46 pm על ידי Guardian Angel

» בבקשה עזרה
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptyMon May 14, 2012 10:08 pm על ידי נועהרפאל

» הורדה של מאק
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptyWed Apr 04, 2012 4:03 am על ידי GameOveR

» מתקינים בתשלום?
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptyFri Mar 16, 2012 10:42 pm על ידי total123

» התקנתי IATKOS בלי דרייברים
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptyThu Feb 16, 2012 9:30 pm על ידי lior_camos

» מחפש כרטיס מסך
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptyWed Feb 08, 2012 11:59 am על ידי reggev

» עזרה| דרייברים לכל המערכת mac
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptyThu Jan 26, 2012 6:45 pm על ידי Roee123

» panic karnel עזרה
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptySun Jan 22, 2012 2:24 am על ידי XLR

» OSX LION 10.7.2 Vmware Workstation 7.1.4
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptyTue Jan 17, 2012 12:13 pm על ידי Tyoma

» עזרה| בהתקנת סנואו לאופרד על מחשב PC
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptyWed Jan 11, 2012 9:30 pm על ידי XLR

» Movist |תוכנה לצפייה בסרטים| (התוכנה הכי טובה למאק)
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptyTue Nov 29, 2011 1:18 pm על ידי oricoc

»  בדיקת והתאמה לפני התקנה המערכת
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptySun Nov 27, 2011 2:04 pm על ידי pcnet

» יש אפשרות להתקין על המערכת שלי?
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptySat Nov 05, 2011 11:26 am על ידי XLR

» DoUpTo.com מחלק כסף 15,000$
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptyThu Sep 01, 2011 6:18 pm על ידי shaybc

» תאימות עבור נייד מדגם: Laptop HP Pavilion DV6-2110ej
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptySat Aug 27, 2011 3:23 pm על ידי nirh216

» Kernel panic!
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptyWed Aug 17, 2011 7:29 pm על ידי Close

» התאמה למחשב נייד
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptySat Aug 06, 2011 11:24 pm על ידי matanmu

» Iatkos s3v2 on dell vostro 1510 אחרי התקנה מוצלחת לא עושה BOOT
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptySun Jun 26, 2011 9:57 pm על ידי kkffiirr

» intel pentium dual core
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptySat Jun 25, 2011 3:31 pm על ידי orra123

» יש פה מישהו שהתקין על tx2500 כלשהו (או ספציפית tx2520ej)?
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptySat Jun 25, 2011 11:53 am על ידי ilya22

» iMac 21.5" i5 2.5GHz
התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! EmptyTue Jun 07, 2011 12:04 am על ידי ecc2008

מי מחובר
בסך הכל ישנם 60 משתמשים מחוברים :: 0 רשומים, 0 חבויים ו -60 אורחים

אין

[ View the whole list ]

המספר הרב ביותר של משתמשים מחוברים אי פעם היה 218 בתאריך Mon Nov 04, 2024 1:37 am
חיפוש באתרי OSX86
doupto.com 15k$ video contest
The Banner Exchange

התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!!

3 posters

Go down

התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! Empty התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!!

הודעה על ידי DEPP Fri Jun 27, 2008 7:44 am

לshaybc, תקשיב טוב טוב מה אני עומד לומר לך!
אמת,מה שעשיתי זה היה סתם נסיון ואני יודע שזה לא עובד ואך למרבה פלא,זה נס!
אבל לא על ההראדיסק החדשה בעל SATA.
ואיך זה בדיוק הצליח?הנה מה שקרה:
דבר ראשון,ניתקתי את הארדיסק בעל חיבור SATA חדשה ובה מותקנים ויסטה ומק(שלא עובד).
אז לקחתי הרדיסק ישנה 20GB בעל חיבור IDE וחיברתי כבר עם מתאם מיוחד(דרך IDE לכבל USB) למחשב.
הלכתי לביוס ובדקתי אם הכל בסדר ומוגדר נכון וראיתי שהיא זיהתה אותה בלי בעיה ועשיתי ריסט.
אז התחלתי להכניס דיסק התקנה ומחשב איתחלה והטעינה את התקנה של מק והגעתי אל קטע לפרמט מחיצה כי צריך לפרמט את פורמט של NTFS ולהמיר את HFS+ ואז עשיתי גם קטע טרמינל וסיימתי.
ואז התקנה התחילה וחיכיתי עד שיסיים(כמובן שזה מבאס ולוקח הרבה זמן, אבל לא חשוב)
ואז התקנה הושלמה בהצלחה, וריסט ולפני האיתחול,מיד הוצאתי דיסק התקנה ונשאר לקוות שיעבוד...
ושורות רצות בטירוף במהירות העצומה והגיעה אל שורות ומשום מה היא הצליחה להגיע בה קטע שבה שהיא צריכה להמשיך להתקין עד לדסקופ וסיימתי....!!!
המשכתי ולא הייתי מסופק וכדי לוודא שהכל תקינה ועשיתי שוב ריסט והיא אכן עולה ללא דיסק!!
איך זה ייתכן?!
הכל עובד כמו פיקס.
בהראדיסק ישן בעל IDE בעזרת חיבור כבל USB כעת מותקנת רק מק בלבד שהתקנתי עתה.
ואני חושב ולפי הדעתי(רק מתוך הסתם),כנראה שהארדיסק חדשה בעל SATA צריכה להיות מותקנת מק ראשונה כי ככה זה עבד וזה לא כל כך משנה איזה חיבור.
ובאשר ויסטה,זה נהיה בעייתי וכי היא מותקנת ראשונה(איכשהו).
חייבת להיות פה קבור כלב שעוד לא פתרנו.....

DEPP
אח"מ
אח

מספר הודעות : 260
Registration date : 18.06.08

חזרה למעלה Go down

התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! Empty Re: התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!!

הודעה על ידי shaybc Fri Jun 27, 2008 12:18 pm

הי DEPP,

אני שמח שאתה מרוצה וההתקנה עובדת לך ללא דיסק,
אך לפתרון זה יכולנו להגיע מזמן, לא זאת היתה הבעיה, אני לא יודע אם אתה זוכר, אבל כשגיליתי שהדיסק הקשיח שלך הוא SATA אמרתי לך שהבעיה היא לתמוך גם ב SATA וגם ב IDE.

מאחר והדיוידי שלך הוא IDE אז אין לו בעיה לעלות כי יש לו דרייברים, וה SATA שלך מזוהה כי הוא עובד במוד של IDE.

אבל להפעיל את לאופרד עם דרייבר ל SATA ושיעלה ועדיין לתמוך בדיוידי שהוא IDE - את זה עוד לא הצלחתי לעשות.

אם הפתרון מספק אותך אני מקוצה, למרות שאמשיך לבדוק את הנושא.

שי.
shaybc
shaybc
מנהל ראשי
מנהל ראשי

מספר הודעות : 1024
הפצה OSX86 שאני משתמש : Leo4All updated to: 10.5.8
עברתי למק בתאריך : 01.04.07
Registration date : 06.06.08

http://osx86heb.forumisrael.net

חזרה למעלה Go down

התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!! Empty Re: התקנה הצליחה לא ייאמן(פרטים בפנים)!!!

הודעה על ידי DEPP Fri Jun 27, 2008 1:45 pm

זה רק עשיתי מתוך הניסוי, אני לא שלם עם הרצון שלי אם המק עדיין לא הצליחה בהארדיסק SATA עם הויסטה במקבילה.
נימצא איפשהו פיתרון(אני לא יודע איך אבל לפי תחושת בטן שיש פיתרון...)
אנו כל כך קרובים.... What a Face

DEPP
אח"מ
אח

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי DEPP Mon Jun 30, 2008 4:47 am

יש לי סתם שאלה ורציתי לדעת, הגירסת Leo4All אמורה לעבוד ככה שמתי מדליקים ת'מחשב באיתחול
ושורות רצות ואז עד לדסקופ?
אם במקום שורות אמורה להיות מסך כניסה רגילה של תפוח הנגוס עם סימן טעינה?
לא כך הדבר?

DEPP
אח"מ
אח

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי Close Mon Jun 30, 2008 10:57 am

כן..יש איפשהו כאן בפורום הסבר איך לסדר את זה..נסיתי אותו וזה לא ממש שינה משהו.
Close
Close
סמל
סמל

מספר הודעות : 95
הפצה OSX86 שאני משתמש : Leo4all V3
עברתי למק בתאריך : סוף יוני 2008
Registration date : 26.06.08

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי DEPP Mon Jun 30, 2008 2:00 pm

למה אתה מתכוון לא ממש שינה משהו?תוכל לפרט?
ואיפה זה יש בפורום?תוכל לכוון אותי?

DEPP
אח"מ
אח

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי shaybc Mon Jun 30, 2008 2:24 pm

הי DEPP,

ההתקנה של Leo4All מגיעה עם הפרמט v- מותקן אוטומטית כדי להעלות את המערכת במצב Verbose (שזה המסך השחור עם השורות שאתה מדבר עליו).

כדי להעלות את המערכת עם מסך אפור ותפוח של אפל עליך למחוק מהקובץ Boot.plist את הפרמטר v-

כדי ללמוד היכן הקובץ יושב, מה שמו המלא, איזה תאג מכיל את הערך, ואיך עורכים את הקובץ, אנא קרא את הפוסט הזה.

שי.
shaybc
shaybc
מנהל ראשי
מנהל ראשי

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי DEPP Mon Jun 30, 2008 4:28 pm

אה הבנתי ואני יודע איפה זה ועשיתי בעבר,
ואז אם למחוק מתוך הקובץ את הפרמטר v- ככה:

קוד:
<key>Kernel Flags< /key >
<string></string>

את זה אף פעם לא עשיתי,וזו פעם ראשונה
האם אני עושה נכון?(עוד לא עשיתי...)
תקן אותי אם אני טועה...

DEPP
אח"מ
אח

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי shaybc Mon Jun 30, 2008 5:00 pm

זה נכון אתה לא טועה, אבל אם יש שם עוד פרמטרים תשאיר אותם, ותוריד רק את הפרמטר v-

ואם אף פעם לא עשית את זה עדיין אז תעקוב אחרי ההוראות שלי בבלוג מילה במילה אחרת הוא יגיד לך שאין מספיק הרשאות לשמור את הקובץ
shaybc
shaybc
מנהל ראשי
מנהל ראשי

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי DEPP Mon Jun 30, 2008 6:02 pm

צדקת,וזה עובד מצוין.
זה יותר טוב בלי שורות במקומו.
תודה,שי.

DEPP
אח"מ
אח

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי shaybc Tue Jul 01, 2008 6:34 pm

רק אל תשכח, בעיה הראשונה שתתקל בה, מיד תרשום בדארווין v- כדי לקבל פלט שוב, ואז תוכל לדעת איזו בעיה יש לך
shaybc
shaybc
מנהל ראשי
מנהל ראשי

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי DEPP Tue Jul 01, 2008 6:48 pm

אוקי,קלטתי אותך,
ותודה על ההתראה.

DEPP
אח"מ
אח

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי DEPP Tue Jul 01, 2008 11:56 pm

יש לי שאלה מסקרנת,הורדתי את הסרטון פתיח "ברוכים הבאים" בסיומת mov בפוסט שלך,
ותהיתי סתם אם אפשר לשפר משהו,האם ניתן לשים את הסרטון הנפלא הזה לתוך תיקיה איכשהו במק,ולעשות פרמטר לסרטון שיופיע אחרי איתחול?
זה אפשרי?
וזה יהיה יפה באינמציה במקום התפוח הנגוס עם סימן טעינה המשעממת.
(אני כמעט בטוח שחצי מהפורום פה ירוצו לעשות את זה במחשבם אם הדבר אפשרי...חח) Twisted Evil
אודה לתשובתך,
ישראל.

DEPP
אח"מ
אח

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי Close Wed Jul 02, 2008 12:03 am

הסרטון הברואים הבאים הוא רק לפעם הראשונה שאתה מתחבר למאק..לא נראלי שתרצה שיהיה לך סרטון די ארוך כל הפעלה מחדש.
Close
Close
סמל
סמל

מספר הודעות : 95
הפצה OSX86 שאני משתמש : Leo4all V3
עברתי למק בתאריך : סוף יוני 2008
Registration date : 26.06.08

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי DEPP Wed Jul 02, 2008 12:27 am

במקום להמתין את שורות רצות המעפנות או תפוח נגוס עם סימן טעינה המסתכלת וזה כן שווה לי כל הרגע....
ובדקתי את הסרטון פתיח והיא לוקחת 34 שניות וזה ממש כלום.
ואם טוב לך עם הנוכחי, תישאר איתה ואין צורך שתעשה וכמו כן, אין לי תמושג אם זה אפשרי עד שי יענה.

DEPP
אח"מ
אח

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי shaybc Wed Jul 02, 2008 9:05 am

הי,

ככל שאני יודע אין דרך לנגן וידאו כלשהוא בעליית המחשב, אפשר לנגן אותו אחרי השלב של המסך האפור ואחרי מסך הלוגאין (אני מניח שזה משהוא שלא תרצו לעשות, לבזבז עוד 30 שניות אחרי העליה) אבל במקרה שכן אז תקראו את ההוראות בלינק הזה.

יש בכל אופן תוכנה שמשנה את הסמל של התפוח למה שתרצו היא נקראת BootXChanger אבל היא לא עובדת על האקינטוש (ניסיתי אותה כמה פעמים) אבל אני עובד על תהליך לגרום לזה לעבוד (כי הם רק עורכים קובץ HEX), בכל אופן, אלה האופציות.

שי.
shaybc
shaybc
מנהל ראשי
מנהל ראשי

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי DEPP Wed Jul 02, 2008 12:47 pm

אה, חשבתי אולי אפשר,תודה בכל זאת על התוכנה.

DEPP
אח"מ
אח

חזרה למעלה Go down

חזרה למעלה

- Similar topics