חיפוש בפורום ובבלוגים
Latest topics
» אני עוקב אחרי האתר הזה כבר הרבה זמן
Sat Sep 07, 2013 11:18 pm by dellintosh

» מחשב נייד HP 6730S
Sat Sep 07, 2013 11:17 pm by dellintosh

» בעיה בהתקנה ב vmware
Sat Sep 07, 2013 11:12 pm by dellintosh

» שאלת מיליון הדולר..
Sat Sep 07, 2013 11:03 pm by dellintosh

» האם החומרה שבלפטופ שלי מתאימה ל-MOUNTAIN LION?
Fri Sep 07, 2012 1:46 pm by Guardian Angel

» בבקשה עזרה
Mon May 14, 2012 10:08 pm by נועהרפאל

» הורדה של מאק
Wed Apr 04, 2012 4:03 am by GameOveR

» מתקינים בתשלום?
Fri Mar 16, 2012 10:42 pm by total123

» התקנתי IATKOS בלי דרייברים
Thu Feb 16, 2012 9:30 pm by lior_camos

» מחפש כרטיס מסך
Wed Feb 08, 2012 11:59 am by reggev

» עזרה| דרייברים לכל המערכת mac
Thu Jan 26, 2012 6:45 pm by Roee123

» panic karnel עזרה
Sun Jan 22, 2012 2:24 am by XLR

» OSX LION 10.7.2 Vmware Workstation 7.1.4
Tue Jan 17, 2012 12:13 pm by Tyoma

» עזרה| בהתקנת סנואו לאופרד על מחשב PC
Wed Jan 11, 2012 9:30 pm by XLR

» Movist |תוכנה לצפייה בסרטים| (התוכנה הכי טובה למאק)
Tue Nov 29, 2011 1:18 pm by oricoc

»  בדיקת והתאמה לפני התקנה המערכת
Sun Nov 27, 2011 2:04 pm by pcnet

» יש אפשרות להתקין על המערכת שלי?
Sat Nov 05, 2011 11:26 am by XLR

» DoUpTo.com מחלק כסף 15,000$
Thu Sep 01, 2011 6:18 pm by shaybc

» תאימות עבור נייד מדגם: Laptop HP Pavilion DV6-2110ej
Sat Aug 27, 2011 3:23 pm by nirh216

» Kernel panic!
Wed Aug 17, 2011 7:29 pm by Close

» התאמה למחשב נייד
Sat Aug 06, 2011 11:24 pm by matanmu

» Iatkos s3v2 on dell vostro 1510 אחרי התקנה מוצלחת לא עושה BOOT
Sun Jun 26, 2011 9:57 pm by kkffiirr

» intel pentium dual core
Sat Jun 25, 2011 3:31 pm by orra123

» יש פה מישהו שהתקין על tx2500 כלשהו (או ספציפית tx2520ej)?
Sat Jun 25, 2011 11:53 am by ilya22

» iMac 21.5" i5 2.5GHz
Tue Jun 07, 2011 12:04 am by ecc2008

מי מחובר
בסך הכל ישנו משתמש אחד מחובר :: 0 רשומים, 0 חבויים ו אורח אחד

אין

[ View the whole list ]


המספר הרב ביותר של משתמשים מחוברים אי פעם היה 38 בתאריך Tue Aug 01, 2017 6:04 pm
חיפוש באתרי OSX86
doupto.com 15k$ video contest
The Banner Exchange

בעיה לאחר ההתקנה

Go down

בעיה לאחר ההתקנה

הודעה by oran37 on Mon Feb 23, 2009 8:48 pm

שלום
אני התקנתי את הגירסא האחרונה
idneb v1.4
אז אני רציתי לדעת למה מופיע לי המסך הבא ואיך אני פותר את הבעיה


נערך לאחרונה על-ידי oran37 בתאריך Mon Feb 23, 2009 9:33 pm, סך-הכל נערך 3 פעמים

oran37
טוראי
טוראי

מספר הודעות : 11
Registration date : 18.10.08

צפה בפרופיל המשתמש

חזרה למעלה Go down

Re: בעיה לאחר ההתקנה

הודעה by Moshe on Mon Feb 23, 2009 9:00 pm

שלום oran37,
בבקשה ספק לנו תמונה גדולה כדי שנוכל לראות את השגיאות.
avatar
Moshe
כתב
כתב

מספר הודעות : 1139
Age : 31
מיקום : ירושלים
הפצה OSX86 שאני משתמש : Leo4AllV3
עברתי למק בתאריך : 25/09/2008
Registration date : 11.08.08

צפה בפרופיל המשתמש

חזרה למעלה Go down

Re: בעיה לאחר ההתקנה

הודעה by oran37 on Mon Feb 23, 2009 9:26 pm

אוקיי אני יודע מהי הבעיה
יש לי 4 ג'יגה ראם אבל אני לא יודע
איך מגבילים אותו לא הבנתי מה זה ה
terminal
אה ודרך אגב העלתי את התמונות ביותר גדול

oran37
טוראי
טוראי

מספר הודעות : 11
Registration date : 18.10.08

צפה בפרופיל המשתמש

חזרה למעלה Go down

Re: בעיה לאחר ההתקנה

הודעה by Moshe on Tue Feb 24, 2009 2:05 am

Terminal היא תוכננת מסוף שמריצים בה פקודות.
היא נמצאת בתוך
/Applications/Utilities

שים לב שיש לך 2 שיטות. בחר את השיטה הטובה ביותר בשבילך!
avatar
Moshe
כתב
כתב

מספר הודעות : 1139
Age : 31
מיקום : ירושלים
הפצה OSX86 שאני משתמש : Leo4AllV3
עברתי למק בתאריך : 25/09/2008
Registration date : 11.08.08

צפה בפרופיל המשתמש

חזרה למעלה Go down

Re: בעיה לאחר ההתקנה

הודעה by oran37 on Tue Feb 24, 2009 4:10 pm

תודה על ההסבר אבל דרך איפה אני נכנס לטרמינל
אם הלאופרד בכלל לא עולה לי
ניסיתי דרך ההתקנה אבל זה רושם ל
command eroor
דרך אגב אני הבנתי שהבעיה היא לא שיש לי 4ג'יגה ראם הבעיה שונה
אני יודע כי הוצאתי 2 ג'יגה ועדיין זה הראה את אותה הבעיה
הבעיה שונה
panic(cpu 0 caller 0x0039BC83): unable to find driver for this platform: \"ACPI\
נראה לי זאת הבעיה חוץ מזה באחת התמונות אתה יכול לראות את הבעיה בתמונות שצירפתי
זה בדיוק מה שזה רושם בשני המצבים 2ג'יגה ו4 ג'יגה.
אני ישמח אם תעזור
אם אתה צריך יותר מידע רק תגיד
תודה ומקווה שתחזיר שתשובה בהקדם

oran37
טוראי
טוראי

מספר הודעות : 11
Registration date : 18.10.08

צפה בפרופיל המשתמש

חזרה למעלה Go down

Re: בעיה לאחר ההתקנה

הודעה by dorzear on Wed Feb 25, 2009 8:50 am

ממ רגע למה יש שתי פאניק? אמור להיות רק אחד... ממ יכול להיות בטעות סימנתה 2 קראנלים?
avatar
dorzear
אלוף
אלוף

מספר הודעות : 160
Age : 24
מיקום : מושב אמונים ליד אשדוד
הפצה OSX86 שאני משתמש : iPC 10.5.6
עברתי למק בתאריך : אלהי!!22.7.2008
Registration date : 19.07.08

צפה בפרופיל המשתמש

חזרה למעלה Go down

Re: בעיה לאחר ההתקנה

הודעה by oran37 on Wed Feb 25, 2009 1:08 pm

יכול מאוד להיות למה אסור לסמן בהתקנה שני קרנלים
אם כן איזה אני צריך
יש לי מחשב כזה:
intel quad core q9400 2.66ghz
4gb ram
motherboard: gigabyte EP43-DS3L

oran37
טוראי
טוראי

מספר הודעות : 11
Registration date : 18.10.08

צפה בפרופיל המשתמש

חזרה למעלה Go down

Re: בעיה לאחר ההתקנה

הודעה by Moshe on Wed Feb 25, 2009 2:20 pm

תנסה במהלך ההתקנה פשוט לא לסמן קרנל, בצורה הזאת המערכת בוחרת את ברירת המחדל. אם אני זוכר נכון אז זה 9.4.0 ואנילה.
avatar
Moshe
כתב
כתב

מספר הודעות : 1139
Age : 31
מיקום : ירושלים
הפצה OSX86 שאני משתמש : Leo4AllV3
עברתי למק בתאריך : 25/09/2008
Registration date : 11.08.08

צפה בפרופיל המשתמש

חזרה למעלה Go down

Re: בעיה לאחר ההתקנה

הודעה by oran37 on Wed Feb 25, 2009 3:37 pm

אוקיי תודה אני יבדוק רק אם אני לא יסתדר יש לך מסנג'ר כי זה די משגע שאני רושם אחרי הרבה זמן ומדברים בהפרשי זמן ארוכים אני מקווה שכן כי אני לא רוצה להטריד יותר מידי זמו אני יעדכן מה קורה עוד מעד תודה ביינתיים אני מאוד מעריך את העזרה הזאת כי פורום כזה לא ראיתי הרבה זמן.

oran37
טוראי
טוראי

מספר הודעות : 11
Registration date : 18.10.08

צפה בפרופיל המשתמש

חזרה למעלה Go down

Re: בעיה לאחר ההתקנה

הודעה by Moshe on Wed Feb 25, 2009 3:42 pm

אני בדרך כלל עונה כשאני זמין ומקבל התראות במייל.
אני פשוט עסוק בסיום הקמת האתר החדש ולכן אני לא תמיד זמין.
avatar
Moshe
כתב
כתב

מספר הודעות : 1139
Age : 31
מיקום : ירושלים
הפצה OSX86 שאני משתמש : Leo4AllV3
עברתי למק בתאריך : 25/09/2008
Registration date : 11.08.08

צפה בפרופיל המשתמש

חזרה למעלה Go down

Re: בעיה לאחר ההתקנה

הודעה by oran37 on Wed Feb 25, 2009 7:47 pm

אוקי תודה רבה אני חושב שהסדרתי אבל משום מה שהמק עולה יש כזה סמל של אין כניסה אני לא סימנתי שום קרנל יכול להיות שזה קשור לזה?

oran37
טוראי
טוראי

מספר הודעות : 11
Registration date : 18.10.08

צפה בפרופיל המשתמש

חזרה למעלה Go down

Re: בעיה לאחר ההתקנה

הודעה by Moshe on Wed Feb 25, 2009 7:53 pm

זאת בעית still waiting for root device שאומר שהוא לא מוצא את הכונן עליו המערכת נמצאת.
עקוב בבקשה אחר המדריך הזה ותחזור לדווח
http://wiki.osx86.co.il/doku.php?id=%D7%A4%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%9F_%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA:still_waiting_for_root_device
avatar
Moshe
כתב
כתב

מספר הודעות : 1139
Age : 31
מיקום : ירושלים
הפצה OSX86 שאני משתמש : Leo4AllV3
עברתי למק בתאריך : 25/09/2008
Registration date : 11.08.08

צפה בפרופיל המשתמש

חזרה למעלה Go down

Re: בעיה לאחר ההתקנה

הודעה by oran37 on Wed Feb 25, 2009 8:23 pm

רגע זה יכול לקרות גם אחרי התקנה

oran37
טוראי
טוראי

מספר הודעות : 11
Registration date : 18.10.08

צפה בפרופיל המשתמש

חזרה למעלה Go down

Re: בעיה לאחר ההתקנה

הודעה by Moshe on Wed Feb 25, 2009 11:36 pm

כן בהחלט. יש הסבר מפורט.
avatar
Moshe
כתב
כתב

מספר הודעות : 1139
Age : 31
מיקום : ירושלים
הפצה OSX86 שאני משתמש : Leo4AllV3
עברתי למק בתאריך : 25/09/2008
Registration date : 11.08.08

צפה בפרופיל המשתמש

חזרה למעלה Go down

חזרה למעלה


 
Permissions in this forum:
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה