חיפוש בפורום ובבלוגים
Latest topics
» אני עוקב אחרי האתר הזה כבר הרבה זמן
Sat Sep 07, 2013 11:18 pm by dellintosh

» מחשב נייד HP 6730S
Sat Sep 07, 2013 11:17 pm by dellintosh

» בעיה בהתקנה ב vmware
Sat Sep 07, 2013 11:12 pm by dellintosh

» שאלת מיליון הדולר..
Sat Sep 07, 2013 11:03 pm by dellintosh

» האם החומרה שבלפטופ שלי מתאימה ל-MOUNTAIN LION?
Fri Sep 07, 2012 1:46 pm by Guardian Angel

» בבקשה עזרה
Mon May 14, 2012 10:08 pm by נועהרפאל

» הורדה של מאק
Wed Apr 04, 2012 4:03 am by GameOveR

» מתקינים בתשלום?
Fri Mar 16, 2012 10:42 pm by total123

» התקנתי IATKOS בלי דרייברים
Thu Feb 16, 2012 9:30 pm by lior_camos

» מחפש כרטיס מסך
Wed Feb 08, 2012 11:59 am by reggev

» עזרה| דרייברים לכל המערכת mac
Thu Jan 26, 2012 6:45 pm by Roee123

» panic karnel עזרה
Sun Jan 22, 2012 2:24 am by XLR

» OSX LION 10.7.2 Vmware Workstation 7.1.4
Tue Jan 17, 2012 12:13 pm by Tyoma

» עזרה| בהתקנת סנואו לאופרד על מחשב PC
Wed Jan 11, 2012 9:30 pm by XLR

» Movist |תוכנה לצפייה בסרטים| (התוכנה הכי טובה למאק)
Tue Nov 29, 2011 1:18 pm by oricoc

»  בדיקת והתאמה לפני התקנה המערכת
Sun Nov 27, 2011 2:04 pm by pcnet

» יש אפשרות להתקין על המערכת שלי?
Sat Nov 05, 2011 11:26 am by XLR

» DoUpTo.com מחלק כסף 15,000$
Thu Sep 01, 2011 6:18 pm by shaybc

» תאימות עבור נייד מדגם: Laptop HP Pavilion DV6-2110ej
Sat Aug 27, 2011 3:23 pm by nirh216

» Kernel panic!
Wed Aug 17, 2011 7:29 pm by Close

» התאמה למחשב נייד
Sat Aug 06, 2011 11:24 pm by matanmu

» Iatkos s3v2 on dell vostro 1510 אחרי התקנה מוצלחת לא עושה BOOT
Sun Jun 26, 2011 9:57 pm by kkffiirr

» intel pentium dual core
Sat Jun 25, 2011 3:31 pm by orra123

» יש פה מישהו שהתקין על tx2500 כלשהו (או ספציפית tx2520ej)?
Sat Jun 25, 2011 11:53 am by ilya22

» iMac 21.5" i5 2.5GHz
Tue Jun 07, 2011 12:04 am by ecc2008

מי מחובר
בסך הכל ישנם 0 משתמשים מחוברים :: 0 רשומים, 0 חבויים ו -0 אורחים :: 1 Bot

אין

[ View the whole list ]


המספר הרב ביותר של משתמשים מחוברים אי פעם היה 38 בתאריך Tue Aug 01, 2017 6:04 pm
חיפוש באתרי OSX86
doupto.com 15k$ video contest
The Banner Exchange

לא הצלחתי להפעיל MULTI BOOT

Go down

לא הצלחתי להפעיל MULTI BOOT

הודעה by kkffiirr on Mon Sep 22, 2008 4:46 pm

ראשית אני רוצה לפרגן לכם על העבודה באתר התמיכה וכל זה, ממש משמח לראות שיש את החומר הזה זמין גם בעברית למשתמש הישראלי, ייש כוח
ווכעת לבעיה:
על המחשב שלי מותקנת XP בתור מערכת ראשית, אחריה LEOPARD IATKOS 2
ואחריה UBUNTU
אחרי התקנת אובונטו לא הייתה לי אפשרות של LEOPAD בGRUB
ניסיתי להוסיף לבד אבל זה לא עובד
ניסיתי להשתמש גם בACRONIS OS SELECTOR
ושם קיבלתי הודעת שגיאה בHFS+
בקיצור, יש לי LEOPARD מותקן אבל אין לי גישה אליו....
אשמח לעזרה

kkffiirr
סמל
סמל

מספר הודעות : 65
הפצה OSX86 שאני משתמש : Iatkos S3V2
עברתי למק בתאריך : אלול תשס"ח
Registration date : 21.09.08

צפה בפרופיל המשתמש

חזרה למעלה Go down

Re: לא הצלחתי להפעיל MULTI BOOT

הודעה by shaybc on Tue Sep 23, 2008 11:54 am

ניהלתי שיחה פרטית עם kkffiirr, לצערי לא שמרתי את התכתיב שלה,
בכל אופן יש לינק טוב למדריך לגרוב כאן: http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=85508&start=0&p=606752&#entry606752

_________________
מחשב: LG W1
מעבד: C2D 1.83
זיכרון: 2G DDR2 667mhz
כ.מסך: ATI X1600 Mobility 256M
דיסק: SATA 120G
לאופרד: 10.5.3 Leo4All
בעיות: מקלדת פנימית לא עובדת, כרטיס רשת לא עובד

בקרו בבלוגים:
http://apple2pc.blogspot.com
http://osx86heb.blogspot.com
http://dev4mac.blogspot.com
avatar
shaybc
מנהל ראשי
מנהל ראשי

מספר הודעות : 1024
Age : 44
מיקום : תל-אביב
הפצה OSX86 שאני משתמש : Leo4All updated to: 10.5.8
עברתי למק בתאריך : 01.04.07
Registration date : 06.06.08

צפה בפרופיל המשתמש http://osx86heb.forumisrael.net

חזרה למעלה Go down

Re: לא הצלחתי להפעיל MULTI BOOT

הודעה by kkffiirr on Tue Sep 23, 2008 12:59 pm

תודה, בסופו של דבר הוספתי את זה לBOOT.INI
בזה שהעתקתי את קובץ הCHAIN
לתיקייה הראשית והוספתי לקובץ ה
BOOT.INI
שורה
C:\chain0="OS X Leopard"
הבעיה בשיטה זו, שברגע שהדרווין עובד, הוא יפעיל בתור ברירת מחדל את הXP
ואם לא אלחץ על משהו הוא יחזור לXP
יש דרך לפתור את זה? או שאצטרך לחיות עם זה?

kkffiirr
סמל
סמל

מספר הודעות : 65
הפצה OSX86 שאני משתמש : Iatkos S3V2
עברתי למק בתאריך : אלול תשס"ח
Registration date : 21.09.08

צפה בפרופיל המשתמש

חזרה למעלה Go down

Re: לא הצלחתי להפעיל MULTI BOOT

הודעה by shaybc on Tue Sep 23, 2008 2:45 pm

כן זה יקרה בגלל שהברירת מחדל למערכת שעולה בדארווין היא המערכת שעל המחיצה שמסומנת כאקטיב, במקרה שלך זה XP, אז זה מצריך 2 קליקים - מעצבן.

_________________
מחשב: LG W1
מעבד: C2D 1.83
זיכרון: 2G DDR2 667mhz
כ.מסך: ATI X1600 Mobility 256M
דיסק: SATA 120G
לאופרד: 10.5.3 Leo4All
בעיות: מקלדת פנימית לא עובדת, כרטיס רשת לא עובד

בקרו בבלוגים:
http://apple2pc.blogspot.com
http://osx86heb.blogspot.com
http://dev4mac.blogspot.com
avatar
shaybc
מנהל ראשי
מנהל ראשי

מספר הודעות : 1024
Age : 44
מיקום : תל-אביב
הפצה OSX86 שאני משתמש : Leo4All updated to: 10.5.8
עברתי למק בתאריך : 01.04.07
Registration date : 06.06.08

צפה בפרופיל המשתמש http://osx86heb.forumisrael.net

חזרה למעלה Go down

חזרה למעלה


 
Permissions in this forum:
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה